Buseylcn ASF123 ben 14. haftadayım hala içiyorum , kanama tamamen bittikten sonra 1-2 hafta daha iç sonra bırak dedi. Kahverengi akıntı bile gelse tekrar kullanmamı söyledi
Salihsaliha Kızlar vajinal alanlar için soruyorum, enfeksiyonu falan olmaması için elimi guzelce yıkıyorum öncesinde ama kimileri eldivenle falan yerletiriyormus. Nasıl yapıyorsunuz? Sürekli eldiven saçma geliyor bir de eldiven ne kadar hijyenik belli de degil
Tupanne Salihsaliha eldivenle nasıl yapılıyor ya 😅 ben elimi ıslatıp öyle kolayca yerleştirebiliyordum 12.hafta bitiminde bıraktım bende
babyme_ay Salihsaliha her seferinde ellerimi sabunla güzelce yıkıyorum ilacı hızlıca ıslatıp koyuyorum daha kolay giriyor. 35 haftadır kullanıyorum ☺️
Cennetkusumm_35 Salihsaliha benim doktorum vajinal şampuan verdi canım enfeksiyona karşı bende ilk başlara o kadar dikkat etmeme rağmen rahatsız oluyordum şimdi çok rahatım
Avokado Salihsaliha 26. haftadayım en başından beri kullanıyorum. İnce poşet eldivenle yapıyorum. Tırnağım çizer canımı acıyor diye korkuyorum açıkçası. Elimle de denedim ama eldiven saha konforlu geldi bana
Salihsaliha Bugün bir postta gördüm şaşırdım ben de. Aynen elimi yıkayıp uyguluyorum sizler gibi. 😅14. Haftadayim kanamam oldu geçene kadar kullanacağım galiba iki gündür kullanıyorum önceki gebeligimde de iki üç ay kadar kullanmistim
Melek_55 ASF123 28.haftadayım günde 1 tane kullanıyorum doğuma kadar devam nasipse ağızdan alıyorum ben
Gulnurr Aya girdim en baştan beri vajinal alıyorum düşük ve erken doğum riskim var ikiz gebelik ilk ğç ay 1di sonradan sabah akşam oldu eldiven değil elini temiz yıkayıp yerleştir bence bana doktor öyle dedi ağızdan almak pek fayda sağlamıgor vajinadan koyun
Qwerty1 Haftaya kadar kullanmam lazımmış hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum bıktım artık 😒
MinikMicizem 20 haftadan beri kullanıyorum 31 haftalık olucaz ellerimi güzelce yıkayıp sırt üstü yatyorm bacaklarımı bukup itebildgim kadar itiyorm snra idrara sksik oldgmzda kendimizi skarizya o şekilde kendimi biraz skyorum kalkmyorm yarım saat sonrasinda
MakbuleEmre ASF123 bende kullandım düşük riskim vardı kanamam oldu 2. Ayda muayene sonucunda bırakmamı istedi suan kanamam da yok allaha şükür gayet iyiyiz 🌸🥰