Nuraydnz 18 haftalık hamileyim. Nefesim daraliyo ev üstüme geliyo banyo bile yapmaya korkuyorum boğulacak gibi hissediyorum. Yaşayan ve bu duruma çözüm bulan varmı. Burun tıkanıklığından kaynaklı olduğunu düşünüyodum ama geçecek gibi değil.
Melike_Alp Nuraydnz nefes daralmasi icin en iyi zamanlarin diyebilirim 34 haftalik hamileyim su icerken bile.nefes alamiyorum yatarken kalkarken nefesim bogazimda dugumleniyor resmen nefesim daraliyor sen iyi gunlerindesin suan 😕😕
Umayyy Nuraydnz panik ataginiz var mi bu bana sadece cok sıkıntiya girdigimde ya da atak gecirirken olur o yuzden onunla alakali psikolojik olabilir
ssssxsss Nuraydnz Allah yardimcin olsun canim burun acici birseyler denesen? Ben tuzlu su olsn bir sprey kullaniyorum arada tamamen acmasada anlik iyi geliyor zaten baska birsey kullanmama doktor izin vermiyor 😬
Alsnayse Nuraydnz ben de 8 haftalıgım bendede var önceden sigara içiyodum ondan sanıyodum smdı içmiyorum gebe tıkanıyorum
Nuraydnz Melike_Alp benide korkutan bu zaten simdi böyleyim o zaman nolcak diye bile stres oluyo insan. Allah yardımcımız olsun
Nuraydnz Umayyy panik atağım yok ama bu gidişle ona dogru dönüşecek gibi. Daha simdiden böyleyim sonra nolcak diye iyice stres basıyo.
Nuraydnz ssssxsss serum fizyolojikle falan acıyorum burnumu anca simdide deniz suyu siparis verdim. Bakalim ise yarar inşallah.
VeraVrea Ben 31 haftalık. Yeni baslayan olayım nefessiz kalmalar yatarken bi an oencereyi aç diye ağzımdan koca nefes alarak uyanıyorum burnumdan aldıgım yetmiyor :(
Nuraydnz Alsnayse hamilelikte ilk aylarda hormonlarin etkisiyle oluyormus ilerleyen aylardada bebek büyüdüğü için oluyomus. Ama bi çözüm sanırım yok. Burun tikanikligi yasiyosaniz deniz okyanus suyu deneyin. Serum fizyolojikle aciyorum bende burnumu ama artik oda fayda etmiyo deniz suyu aldim.
Kamuran_celiik Nuraydnz burun tıkanıklıgından kaynaklanıyor dur bende de oluyordu ama bu günlerin en güzel günlerin ben şuan 32 haftalıgım afedersin bi tarafımdan nefes alıyorum resmen 😁😁
Nuraydnz Kamuran_celiik demeyin böyle ya 😊 benide zaten ilerleyen dönemi düşünmek korkutuyo. Simdi böyleysem o zaman ölürüm diyorum