MineLule Mervenur19 ben 29 dayım yıkadım kuruttum çantamı hazırlayacağım ama eksiklerim var daha tamamlamadim
Milenka Mervenur19 ben 26 27 de herşeyi yıkadım ve utuledim.Cantamı vs hazırladım. Çantayı en geç 32.haftada hazırlayın diyor ebeler. Şu an biz 32+4deyiz
Ssgndz 32 deyim suan 2-3 hafta önce yıkadım ütüledim inan yine de cok zorladı beni, bence zaman gecmeden sen de hallet. Yıkayıp asmak değil de ütü sıcakta cok yoruyor🤒
Kbrnrgnc Yıkanır tabi ben daha geç yıkadım yine sıkıntı olmuyo ama erken yapınca insanın kafası rahat ediyo bence 36+5 olduk sadece ev temizliğim kaldı hep onu düşünüyorum mesela 😂
[silindi] Ben 28. Haftadaym dha ama bu sicakta ütüyü nasil yapicaz ya ilk gebeligim kıstı cok zorlaniyorum bunda
Ylmzhvv Mervenur19 bende 33 haftaya girdim bugün yikadım hazır ettim valla agırlaştıgımız için hazırladım bende
merveklyc Mervenur19 32 de yıkadım ütüledim dolaba astım hastane çantamı da hallettim 34 üm şu an iyi ki yapmışım heryerim ağrıyor iki hafta bile farketti🙈
Hly3 Mervenur19 hazırda durması her zaman iyidir tam zamanındasiniz ben çok daha önceden hazırlayıp bitirdim.
Ozge0200 Mervenur19 31 haftalığım geçen hafta hazırladım herşeyi yıkadım ütüledim ama öldüm kolay geliyor ama küçük oldukları için ütüle ütüle bitmiyor bel ağrısı bir yandan sıcak bir yandan bence hemen yap daha çok zorlanırsın
Sedakbyk Mervenur19 bence yikayin,32 haftada yika utule yaptim fenalaştim sicaktan,grup grup yikadim tavsiye ederim,birgun body ve altlar,ertesi gun tulumlar,muslin ortu ve battaniye en sonda corap sapka ve sac bantlari.
Sevilss Mervenur19 yıka ütüle yerleştir erken değil ne olur olmaz hazırlıklı ol ilerleyen günlerde daha ağırlaşıyor insan kafan rahat olur.