Busrabusra Meroreco benim var bir kac gundur ama hafif ayaga kalktigimda oluyo genelde uzandigim zaman geciyo
Gzmktkl Ayperi Busrabusra Meroreco Merhaba kızlar, 11+6 gebeyim bende iki gün önce çok şiddetli ağrı ile gittim sizleri olumsuz yada kötü etkilemek istemem ama bana düşük tehtidi olarak aktardı doktorum. Kesinlikle doktora gitmek de fayda var. Umarım sağlıklı sıhhatli alırız kucaklarımıza..🙏
CananOnay Gzmktkl umarım sağlıkla ilerler gebeliğiniz 🙏🙏 Meroreco Busrabusra Ayperi valla bazen doktorlarada güvenmek gelmiyor içimden bazılarına normal diyorlar bazılarına tehlikeli diyorlar işte o yüzden bizde hemen panikleyip gidiyoruz doktora sonra vay efendim bunlar normal stres yapmayın bebek etkilenir. Geçen gün az bi lekelenmem oldu mecbur kaldığımız ve yakın olduğu içim devlet hastanesinin aciline gittik. vallahi doktor dudağını Büke Büke konuştu ya sanki gözleriyle karnımın içini görüyor Kalbi falan durmuşta öyle bi yüz ifadesiyle karşımda duruyor 😡 Sonra kalbinin sesini dinletti aaa bak bişey yok korkma diyor 😄😄
Ayperi Benimde cok oluyor belim ve karnim ayni regl agrisi gibi ama dr normal dedi herkeste ayni olmuyor kiminde cok agrir kiminde hic agrimaz dedi
Gzmktkl CananOnay Teşekkürler inşallah sizde sorunsuz tamamlarsınız. Kesinlikle katılıyorum 7.haftam da doktorumu değiştirmek zorunda kalmıştım sırf bu yüzden.. Herşeyin hayırlısı olur inşallah..🙏