Ayserdeem94 Kızlar tatlı olursa hakkı ekşi olursa Ayşe olayına inanıyormusunuz 🥰 kimlerin canı tatlı yada ekşi istedi kızı yada oğlu oldu benim canım ekşiden yana🥰
Deletedmom_5 Ayserdeem94 Yok kız yalan ben ilk 3 ay tatlı çikolata yedim sonra 5. Aya kadar tursu yedim şimdide acı yiyesim geliyo 😁
poyrazinannesi3547 Ayserdeem94 Bende ekşi yiyorum 11 haftalık hamileyim çok şükür ama henüz doktora gitmedik Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizede❤😍💙💕
Emmeal Ayserdeem94 Valla yalan canım ben bi gün ölümüne tatlı dondurma yiyordum ilk haftalarimda diger gun turşu yok kısır 😅😂😂 valla herseyi yedim suan 26 haftaligim rabbim nasip ederse banada bi paşa gelecek😂😅
Burcu4135 Ayserdeem94 tatlıya hic bir zaman düskün degildim hamilelikte de böyle oldu. Eksi de canım cekmedi ki zaten yasak. Ama kızım olacak.kişiye göre degisiyor sanırım.
Asyaayaz1 2 gebeliğimdede sadece tatlı yedim ilki oğlum oldu şuan nasipse kızımı bekliyorum🌸cinsiyetle alakası yoktur özellikle bunu doktorlar dile getiriyor🌸