esdemom Erva isminin yanına uygun bir isim arıyorum önerilere açığııım lütfen yorumlarınızı esirgemeyiin 🤩
_biranneadayi Erva bayağı ağız dolduran bir isim bence yanına bir isme gerek yok çok güzelmiş adıyla yaşasın🤗💕
esdemom psychologist böyle şeylere çok inanıyorum. Duru Erva tatlı bi kızsa bu da seçenekler arasında bulunabiliirr 😍 Teşekkür ederimm 🥰
Ez_gi08 Bende oglum olacak ona ramen Güneş ismi koymakts ısrarcılar onun yanına bir isim arıyorum bana da önerirseniz sevinirim
esdemom FasulyeveAnnesi3 26. Haftadayım ilk içimden geçen buydu sonra elemiştim bulamayınca ilk istediğime döndüm 😊😊
FasulyeveAnnesi3 esdemom valla bende 25 haftaya girdim ama bi türlü aklımıza gelmiyo güzel bi isim abilerin ismine uygun olsun istiyorum ama Arda ve Eymen abilerinim ismi siz bana fikir verin 3. Oğlan ne olsun?
Mrs-ersan FasulyeveAnnesi3 ikisine uyumlu tek isim Erman geldi aklıma 🤷🏼♀️ Kağan, Ali, Burak, Deniz, Can, Emir aklıma gelen beğendiğim isimler.. Emir ismini ayrı bir beğeniyorum ☺️ fikir olur belki💗