Aslisila Kızlar merhaba 25. Hafta içerisindeyim kızımın tekmelerini hep anüste hissediyorum ve çok sık düzenli tekmeler sizin de böyle oldu mu ?
Burcukra Aslisila Evet bende 26 haftalık gebeyim kızıma sürekli orada hissediyorum tekmeleri biçok arkadaşım da öyle olduğunu söyledi sanırım normal ama yinede kontrol de doktora soracağım sizde sorun içiniz rahat olsun
Dilekcnkn Aslisila 23 haftalığım bende oynadıkça veya döndükçe bazen yapmasa bile vajinada ağrı baskı oluyor doktoruma dedim sanki çıkıcak gibi ayaklarıyla baskı yapıyordur normal dedi ☺️
Tugcetatli Aslisila ben daha 21 haftaligim simdiden vajinaya anuse dogru kipir kipir gidirlarcssina oynuyor korkuyorum bende cikacakmis gibi oluyor
Zeyyyn Aslisila bende arada hissediyorum aslında orada atmasada orda gibi tam ortada Bi his normalde genellikle karnımda atması fazla ama dönüyor mu napyor artık 😂😂
Dilekcnkn Aslisila Normal herhalde benim bazen sağ tarafımda duruyor başı böyle çok sert oluyor daha iyi günlerim diyorum 😂
Zeyyyn Tugcetatli 😂😂 Ay gerçekten çok kötü oraya vurması içim tuhaf oluyor benim öyle bayılacak his gibi 😊
cemre- Aslisila hele 30. Haftadan itibaren bi görün bi vurdu mu deprem olmuş sanırsınız o derece sallanıyorum 😄
Meyracukurmaraz O haftalarda bende aşağıda hissediyordum hep ayakları aşağıya baktığı içinmiş ağrı da yaptığı için telaş yapıp doktora gitmiştim normalmiş yani