YagizAsyaMom Merhaba bayanlar. Size bir sorum olacak. Bugün sabahtan beri ağrı vermeyen bir seğirme var sadece sağ kasığım da bazen sızlaması sağ bacağımada vuruyor. Dediğim gibi acı yok ama böyle sanki pat pat birisi vurunca bir his olur ya öyle hissediyorum. Sizce bu nedir 😊 lütfen soruyu yadırgamayın ilk kez başıma geliyor bilemedim
deletedmom6295 YagizAsyaMom bende de dünden beri aynı suzlamalar ağrışar bacak kasmaları bar hatta apandist mi diye eşime danıştım olanilir böyle şeyler rahim büyüyor dedi bana
FatmaOrhan YagizAsyaMom yo erken değil kız çocuklarında özellikle hissediliyor ben 3 aylıkken kızımda hissetmiştim ve zayıf sanız daha rahat hissedebilirsiniz ebe ve doktorum bana hissedebileceği mi söylemişti ben sormuştum o ara bebek midir diye ☺️
Gulsummldr Arkadaşıma bebek yukarı çıkmaya çalışıyo. O yüzden demişti doktor. Maden suyu için. Rahatlatır
YagizAsyaMom Gulsummldr oyy onun yukarı çıkışına😁😁 sodayı deneyeceğim teşekkürler. Bu haftalarda bebek tam olarak nerede duruyor acaba karın bölgesine çıktı mı yoksa hala alt kasıkta mı duruyor
Gulsummldr YagizAsyaMom işte bizde bu tepkiyi vermiştik 😁 vala tam olarak konumunu bilemiyorum şuanda. Ama insanların bilen birilerine danışması cidden cok rahatlatıyo. No panik anne bebek iyi 😊😊
ardengunes Aynen erken değil benim seyirmelerim 8 haftalikken başlamıştı ve 10. Haftamda dokunuslarini hissediyordum kimseye bakma canım vucudunu senden daha iyi kimse tanıyamaz imkansız diyenlere de takilma ne hissediyorsan onu yasiyorsundur😘