Eylemmm1655 Kizlar 36 haftam da kontrole gittim bebegimin kilosu 2 kilo 700 gram geldi herkes çok zayıf diyo yani çevremde kiler Boyu 48 santim sizde de bebegim zayıf mi moralim bozuldu ya
Ates21 Eylemmm1655 çevredeki insanlar zaten hep boş laf söylerler sen çevrene bakma önemli olan doktorunun ne demiş olması doktor iyi dedigse bence takma kafana
nurdane3504 Eylemmm1655 canım çevredeki insanları hiç takma 2 kilo doğan sağlıklı bebekler var üstelik bebekler son haftalarda daha çok kilo alır sakin canını sıkma
Gunes25 Eylemmm1655 ben 38 haftayim 2 800 gram bence zayif deil normal bebeginin kilosu zaten son haftalarda kilo alir bebek
Ates21 Eylemmm1655 benim çevremde de öyle 34 haftadayim karnım çok büyük değil gören herkes aaa bu bebek zayıf bu bebek zayıf doğacak göbeğin çok cikmamis inan agizlarin payını verip susturuyorum hiç kendini strese sokma herkes bı laf soyler
Eylemmm1655 nurdane3504 söyleyenler eşimin tarafı olunca zoruma gidiyo ne bileyim doktorum dediğinde normaldir diye düşünmüştüm etrafımdakiler sorunca tepkileri başkalarının gebeliklerinde ki bebek.kiyaslamasi oldu aşırı zayıf dendi
mminikmmucizemm teachervera böyle akıllar vermeyin lütfen kilosu gayet güzel ben kilo alsın diye değil canım çektiği için çok karpuz ve tatlı yedim şekerden ve su fazlalığından 1 haftadır hastanede yatıyorum sağlıklı kiloları olsun da 2500-3000 hiç farketmiyor
imgeeftelya Eylemmm1655 zaten eşinin tarafı olduğu için söylerler yeterki olumsuz cümle kurmak istesinler 😉
Seliiinn Eylemmm1655 benim doktorum kilolu bebek iyi diye bişey yok diyor çok kiloda iyi değil ciğerleri yavaşlıyor solunum sıkıntısı oluyor ve en fazla 3.500 ideal diyor normal doğum için özellikle. Sıkma sakın canını gayet ideal . Eski cahil kafası onlar artık
damlaacaglaa Eylemmm1655 benim de yaklaşık olarak o kadar kilosu ve boyu. Doktorum normal her şey yolunda dedi. Etrafındakileri dinleme canım 😊
Purpura26 Eylemmm1655 Kız günü dolup bu kiloyla doğan bebekler var. Doktor haftasıyla uyumlu dediyse hiç canını sıkma. Benim eşim mesela 2.800 doğmuş yani 😃 33. Haftamda Benim ki 2.100 gramdı. Senin gayet normal geldi bana
Symazturk Eylemmm1655 yoo gayet iyi ortalama 50 cm doğuyorlar zaten 40. Haftaya da daha 4 hafta var öyle diyenlere kafa takıp da kendinizi üzmeyin 2500 alt sınır sizin zaten şuan 2700 doğana kadar daha da artacak
Eylemmm1655 Symazturk inşallah cnm artar erken doğum riskim var 25 haftadan beri hep yatıyorum bebeğim asagii cok baskı yaptığı için