Hb4634 Haftamdayim 6 saattir kasık ağrım var ve sırttan vuran bı ağrı var yalancı sancı dedikleri böyle bir seymi neredeyse 6 saatin tamamı ağrılı geçti çok az bı Aralık oluyor 5 10 dk sonra yine vuruyor bebek hareketlerinde bir sıkıntı yok ama bu kadar uzun sürmesi korkutuyor
Gulnurr Hb4634 bence acil doktora git bende aynısını yaşadım sancı açılma yapıyomuş ben anlamamıştım 3 cm açılmam olmuş
Gulnurr Hb4634 saat 12de başlamıştı 6ya kadar geçer diye bekledim en son dayanamayıp hastaneye gittim ntsdede sancım çıktı çatı muayenesinde açılmam göründü 2 gün hastanede yattım ilaç iğnelerle dopum durdu anca
MommySharkdutdutdutut 6 saat bu ağrıyı cekriniz mi hemen bi doktora gidin burda nasıl yonlendirelim sizi yalanci sancı dediğimiz sey adet sancısı gibi bisey olur düzensiz dakikalarda oluşan birseydir sizin ki birde belden vuruyormus hemen bir acile gidin
Gulnurr MommySharkdutdutdutut bendede olmuştu ilk hamileliğim üşüttüm sandım doğumu karnım kasığım ağrıyınca başlar sanıyodum meğer bel ağrısıyla başlıyomuş insan bilemiyo bazen