Selamlar güzel anne ve anne adayları 🌹
Öncelikle bu ulvi ve kutsal hikayeden herkesin nasiplenmesini isteyerek dua ederek başlıyorum 🤲🏼 39+1 gün gebelikte rutin kontrolüme gittim ufak tefek kasılmalarım vardı. Doktor sıram geldi asistan bana bence bugün doğurursun dedi bende “hiç tık yok dedim” neyse doktor maueyene etti ‘cannım senin açılman 4-5 cm olmuş koş acile’ dedi ve ben şok 🤯 evim yakın çocuklarıma bakıp en fazla 1 saate gelirim dedim neyse heyecan stres koştur koştur eve geeldim evi toparla çocuklara kahvaltı duş derken 1,5 saat öyle oyalandım. Bu sırada minik sancılar çekiyorum.. Hastaneye gittik eşimle kadın doğum acile orda da çatı muayenesi oldum 6 cm demezmi amanın havalara uçtum 💃hemen 1.kat kadın doğum servise alındım. Nstye bağlan serum filan derken yatışım yapıldı 12.30da. Suni sancı verdiler doğumu hızlandırmak adına çünkü sancılarım açılmalarla örtüşmüyordu. Ebeler alttan muayene etmeyene kadar bende ıkınamıyorum ne yazık ki söyledim sağolsunlar her bir sancıda elleyerek ıkındırdılar ıkınmada üstüme yoktur maşaallah bana 🤣 valla kızlar 2 saat içerisinde kızımı kucağıma aldım. 12.30da girdiğim normal doğum odasından 14.32de kızımı kucağıma almak nasip oldu Elhamdülillah 🧿❤️ hepinize kolay, tek avazda doğurabileceğiniz doğumlar nasip olsun dilerim 🤲🏼🥰