ShabnamNasirova Kizlar dun doktora gitdim bebeyin sol yumurtalikda oldugunu soylediler bir kac akrabam sol tarafdaki yumurtalikda kiz sagda erkek olurmus diyolar sizce bu dogrumu ?🥰🥰😅
muallimehanimmom5 ShabnamNasirova bu söylem doğru olsaydı tek yumurtalığı olanların hep aynı cinsiyet çocuğu olması gerekirdi ki bunu çürüten bir çok örnek var 😉 (tek yumurtalığım olduğu için araştırmıştım ) cinsiyeti erkek belirler tamamen erkeğin spermine bağlı bir durum 🤗
Bebegim4 ShabnamNasirova hep soldaydı ama cinsiyetimiz erkek Allah’ın izni ile 💙 kızımda soldaydı mesela 🤍
habibe46 ShabnamNasirova erkek çocuk solda olur benim doktorum öyle demişti ve solda oğlum tabi sağdada var bir oğluşum ama genellikle solda olurmuş erkek bebek
ShabnamNasirova Meless evet aslinda doktorumda oyle dedi alakasi yok dedi ama iste eski kafali insanlar
ShabnamNasirova Meless benimde canim hic tatli cekmiyo sabah duruyorum canim eksi yatiyorum eksi ama normalde ben tatli sevenim hamilelikde ne olduyda tatli yiyemez oldum
ShabnamNasirova muallimehanimmom5 evet canim bende oyle dusunuyorum ama iste soyluyorlar solda kiz sagda erkek olur o yuzden bende merak etdim dogrumu diye