mom073 Bugün niyeyse fena gaz problemim var,13.haftadayim.Karpuz ve ceviz yedim,yeşil fasulye yedim sizce bunlar mı gaz yapti,problemi gidermek için ne yapmalıyım fikriniz var mı?Karnımı ovaliyorum şuanda..
ShabnamNasirova mom073 canim doktoruna danis sana Şamlar oluyor koyuyorsun hamileler icin rahatlatiyor ben kullaniyorum memnunum hamilelikde bir kac haftadan sonra boyle oluyo doktoruna danis o yonlendirsin seni
Cennetkusumm_35 mom073 bende 10 haftaligim gaz sorunum var bazen sıkışıp karnımı ağrıtıyor yediklerime ne kadar dikkat edersem ediyim oluyor
ShabnamNasirova mom073 canim Ben Azeriyim azerice yazdim onu yani şam hani vajina icin koyan pedler oluyor ya onun gibi oluyo sadece vajinaya diyil popo tarafdan koyuyorsun onu koydukdan sonra o yaga cevriliyi ve bagirsaklarini guzelce temizliyo senide rahatlatiyor asiri qaz sancisida bebeye zararli diyolar oyle duydum ama bilmiyorum yanlisda ola bilir
mom073 Cennetkusumm_35 benim ilk defa oldu ya üşümedim de aslında yürüyorum, yürüdükçe gaz çıkıyor kasiklara baskı yapıyor ya
Cennetkusumm_35 mom073 bende bu sıcakta çorap giyiyorum benim bi de yatmam lazım yürümek yok çok ağrı yapıyor bazen karnıma geçer heralde zamanla