Yumurcakk Sizdede oluyormu ayaktayken bebek hareket edınce bacak kenarlarımda elektirik çarpmiş gibi oluyorum 🧸 35+6
Seymatatogluozkin Yumurcakk Bendede oluyor 34+6yım dün bugündür var sol altta sadece bi kaç saniye oluyor
Yumurcakk Mellikee acaba aynı şeydenmı bahsedıyorjz szinki kac haftalık? Sanki kafası bazı sınır yerlerıne denk gelio evde ufak cıglık atıyorum düşcek gibi sonra düzeliyo
Mellikee Yumurcakk 33+6 haftalık canim çoğunluk sağda oluyo bi kac saniyelik felç geçirir gibi sanki damarlar üst üste geliyo kasiliyor 🥺🤷♀️
Yumurcakk Basak26 sizin kacıncı hafta carsıda kımıldar kasılırım elımı orama buramıa götürürm diye korkudan cıkmıyorum dışarıııı🙄
Basak26 Yumurcakk 38+1 benim 1 haftadır özellikle başladı resmen uyuşuyor artık çok rahatsız edici yürüyüş falan yapmaya çıktığımda çok yürüyemiyorum 🤦♀️
Yumurcakk Basak26 bi anlık sizinkide değilmi? Kasık kenarları ve rahimde hissedilio hanı kolunu sert duvara carparsın sınıre demk gelir bi ovuşturursun hızlıca geçsin diye🙄 öff 2 haftadır böyleyim korkuoö hep gelıomu dıom acaba
Basak26 Yumurcakk Bi anlık ama bazen arka arkaya oluyor bende dedim acaba açılma mı oluyor garip çünkü🤷
Yumurcakk Mellikee evet evet aynen benimki sol daha fazla .. o an düşücek gibi ama düşmüosn cok tuhaf doktorumada daha zaman var 🤔
Mellikee Yumurcakk p.tesi giderim bi aksilik çıkmazsa sormayı unutmazsam yazarım sanada için rahat eder
Yumurcakk Seymatatogluozkin evet canım 2-3 snlık bnmki sadece ayakta oluyordu şimdide uykudan kaldırır derecede hissedilio kafası sınırleremı gelıo acaba anlamadım gitti😵💫 sordunuzmu doktorunza?
Yumurcakk Basak26 ılk gebelikmı sızınde bende sıyatık sınır sıkışması vardı belimde hep ona bağladım ama bakıyorm bı cogunuzdada var alalah
Basak26 Yumurcakk benim ilk bilgisizim biraz ben öyle düşündüm kendi kendime sadece 🤭 doktora sorsam aslında