Yesimblk Ayyyyyy kızlarrrrrr selammmm herkese 🥰😂😂 Ne durumdasınız? Yaklaşıyor gelmekte olan geliyor 😂😂 Heyecanlıyım😂😂😂
Ozge0200 Yesimblk aleyküm selam bende 31 haftalığım ara ara kaşıkta ağrılar var baya şiddetli oluyor geçiyor allahtan mide yanmalarımız abone olmuş zaten😂 zamn dur geçmiyor tabi
depsizoo Yesimblk 32+1 den selamlar gün günü aratıyo gün geçtikçe zorlaşıyo gel görki zaman geçmiyo 😄
01-adana Yesimblk 33+2 den selamlar herşey çok güzel gel gör ki eller ayaklar kramp var son zamanlar hiç geçmiyor sankı
Lulemom Bende 30+4 deyim, sanki 1 aydır 30. Haftada gibi hissediyorum 😄 bu güne kadar çok çabuk geçti ama sanki sona yaklaştıkça geçmiyo gibi hissediyorum 🙈
Nurtrky Lulemom bencede geçmiyor bende 30+1 şöyle 36 olsun diyorum artık kurban bayramı gelsin bitsin diyorum yok😂
AylinCk Valla aynen öyle canım yaa 30+2 den selamlar zaman durdu gerçekten sanki hep 30 haftadaydım da geçmiyor gibi diyorum artık kurban bayramı gelsin sonra 36-37 olayım ama rüya gibi 🤣🤣😍
yksl_gkc 30+3 deyiz bizde benimde yattığım an sanki belim tutuluyor dönemiyorum çok ağrıyor belim ya 😔 onun dışında çok şükür sikayetim yok bebegimi heyecanla bekliyorum 😍