ebrr1048 Kızlar bugün duştan sonra böyle sıcak bişey aktığını hissettim sürekli peçete koyuyorum akıntıdan dolayı suyum gelse ne renk olur çiş gbi mi yoksa beyaz mı bugün gelen beyaZ krem gbi bişeydi biraz fazlaydı su beyaz olmaz heralde dmi
ebrr1048 Busradonmezus bazılarında sızıntı şeklinde de oluyormuş ya birkaç kere peçete değiştirdim hep ıslandı oyuzden biraz korktum daha 27+5 haftalığım ama su renginde değildi beyazdı
ShabnamNasirova ebrr1048 canim mutlaka doktora git su sizintin ola bilir suyun azalmis ola bilir doktoruna danis ve ultrasonda baksi lar suyun normalmi eyer normalsa merak etme suyun gelmemisdir
Gull_94 ebrr1048 ıkısındede tam sancı cekerken geldı bende goremedım o yuzden ama kıvamlı gıbı sankı sıcak akıyo bende sızıntı seklınde gelmedı hıc ama oyle olanlarda varmıs rengının bulanık olmaması gerekıyoms turnusol oed alabılrsnız suphelenıyosanız
Gull_94 ebrr1048 evet burda baya onerıyolardı eczaneden turnusol ped dıye ıstıyolarms rengı bellı edıyoms amnıyon sıvımı normal akıntımı dıye