Birgariptuba Erdemseymaa olabilir tabi, ama mesele şu yani hesaplama yapılınca yumurtanın oluşmaya başladığı günden hesaplanıyormuş bunu ben de sonradan öğrendim. Yani en son adet olduğunuz gün yenş yumurta oluşmaya başlıyor ya eğer gebe olursanız o ilk günden baz alınıyor hamilelik haftası
Hazal42 Erdemseymaa olabiliyor canım mesela benim yumurtlama tarihim 14. gün değil 18. gün olmasına rağmen adetimin 3 gün geçmesiyle bile çift çizgiyi görmüştüm o yüzden 10 gün yeterli bi zaman
Erdemseymaa Hazal42 ozaman benim 5 haftalık doktor öyle hesaplıcak 13 mayısta hastalanmıştım 14 haziranda hamile oldugumu öğrendim bana göre 10 günlüktü doktora göre 5 haftalık 🙈ooff kafam allak bullak oldu iyicene valla
Yama Edta kalpleri durdu esimle bna genetik pıhtılaşma bakıldı cok sukur bisy çıkmadı pıhtılaşma var denildi
43_ Birgariptuba henüz yaptırmadım merkeze çok uzak oturduğum yer bugünde geçmezse yarın gidip tahlil yaptırıcaz
Deringamze Benimde öyle mide bulantılarım çok oluyor bu hafta 8haftalık oldukk ama daha hiç kusma durumum olmadı☺️
poyrazinannesi3547 Aylinbarlass ayy inşallah benimde öyle olur çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah❤
Hazal42 Erdemseymaa valla dediğim gibi haftalık hesaplamayı son adet tarihine göre hesapladıkları için o gün geçerli oluyor canım Allahım inşaallah sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin bizlere de 🤲🏻
Banuka diamond2635 aaa erkenden görünmüş maşallah 🧿benim 5+0 yarın gidicem ilk kez doktora inşallah görünür ben de de 😍
diamond2635 Banuka kese sanırım görünür canım ama kalp zaten 5+0 da işleve başlıyor diye biliyorum belki duyamazsın kalp atışını.İlk gebeliğimde de 5+6 da duymuştum 🥰
Banuka diamond2635 evet bence de baya erken kalp için 😕hayırlısı inşallah beklicez yeter ki iyi sağlıklı olsun da tüm bebişler…
Bktece Fatma-2 yani bildiğim kadarıyla 6. Haftaya girince halsizlik bulanti istahsizlik oluyomus ama her kiside farklılık gosteriyomus umarim rahat gecirirsiniz 🙏🏼
Edta Yama geçmiş olsun benımde ıkı dusugum var bende kese göründükten sonra dusuk yapıyordum hep, pıhtılaşmam varmış. Rahım fılmım temız kromozom analızı temız bakalım sımdı tekrar gebeyım . Igne kullanıyorum.saglıcakla gelır mınnoslar 🌸