Stubi 12+6 başından beri iyi geçiyor çok şükür hiç şikayetim olmadı arada birkaç kez baş agrısı oldu okadar onun dışında herşey yolunda ve sanki hamile değilim gibi 🙈 umarım hep böyle devam eder 😊
Gizemsi 5 haftaya giriş yaptık, hiç kusmadım sabah midemde farklı bir his oluyor ama bulantı bile değil. Uyuymıyorum ben birde nedense.. Önceki belirgin kasık kasılmaları azaldı, bugün babamıza sürpiz yapıcaz ☺️
ezojuk 17+6 hic kusmak mide bulantısı hissetmedim bu sabah oglumu hissettim sadece hamile oldgmu yeni anladım diyebilirim birde karın sisliginden ins hepiniz rahat gecirirsiniz saglıkla
fatmArslan06 Nazmel 33 olduk şükür ne Bulantim ne kusmam oldu Allaha şükür hamile gibi bile değildim sanki daha enerjiktim yatamiyordum anca biryerleri siliyordum😁😁 ama şimdi zorlanmaya başladım karnım gerildikce acıyor
Gizemgect 9+1 olduk bugün❤ Deli gibi uyku,inanılmaz karın şişliği,kusturmayan ama ağlatacak duruma getiren bir mide bulantısı ile geçen bir süreç tam geçti derken yine arada yokluyor🤷🏻♀️
Giziii Canan_erdgn Nesra En azindan haftaniz belli 🙃 beta hcg 88 dun dra gttik ilkkez gebelik yokmus gbi davrandi cok basinda yakalamissiniz bekleyelim. Düşebilir dedi moraller sifir haftami bile paylasmadi, lekelenme.Ve kasik agrisi bolcaa🤸
Nesra Giziii ah gizem hanımcım benim doktorumda aiırı korkutarak ve telefon ile irtibattaydık söyledim tahmini 3 hafta diye dış gebelik olabilir düşük olabilir şimdiden sevşnmeyelim dedi bende çok üzüldüm hevesim vs her şeyim gitti. Bıgün tekrar kan vereceğim artış varsa gerçek gebelik olacakmış ….
Kbkarzu Nazmel vallahi bende böyleyim 6+5 im bugün itibariyle midemde huzursuzluk hissi kusturmuyor ama degiskk bir bulanti var gibi 😅
Zhraagk 10+5 koku hassasiyeti beni mahvediyor. Artık çok bunaldımmm hiçbirşey yiyemiyorum ağzıma tatları çok kötü geliyor 😔 tokkende açkende midem bulanıyor.
Alevyvz Nazmel Nazmel merhaba aranıza yeni katıldım 7 haftalığım bende bulantım 6. Hafta itibariyle başladı koku hassasiyetimde öyle. Herşeyin kokusu burnumun dibinde sanki. Halsizlik uyku isteği de çokça var. Doktorum mide bulantısı için ilaç yazdı biraz daha iyiyim en azından yemek yiyebiliyorum
Slnmrcmk Babymother32 aynı gündeyiz. Kilo aldınız mı hiç? Ben almadım da endişelendim biraz normal mi diye🙄
Ftsclskn 8 Haftalığız mide bulantım çok oluyor, daha önce 2 düşük yaptım onlarda böyle midem bulanmamıştı . Bu çok farklı 🥰 Kötü günler geçirsem de bebeğimle ben güçlü olacağız 🙏🏻
Deletedmom_33 Nazmel 4+3′üm. Transferimin 15. günü. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı oluyor. Bir de sık acıkıyorum 😊 Kese görmek için muayene gününü bekliyorum 🤗
mucizem42 Benim kesemne çok küçük dedi doktor iki hafta sonra ya gün verdi inşallah artık kalp atışlarını duyabiliruz