22_FN Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi yaptıralı 10 gün kan tahlili yaptım < 2 çıktı yani negatif sonrada pozitif olurmu yada bu ayda olmasını başına böyle bişey gelen varmı
kcnr 22_FN test için az daha bekle istersen 12.gün yapmıştım ben pozitif ti ama negatifse bile üzülme hiçbir şey zamanından önce olmuyor allahın takdiri umudunu kaybetmek yok
22_FN kcnr evet canım zamanı nezamansa ozaman olucak ta işte sabırsızız seninkide 10 gün negatifmiydi sonradanmı pozitif oldu
kcnr 22_FN ben 12.güne kadar test yapmadım zaten doğru sonuç vermez dediler iğnenin etkisiyle çift çizgi görünebilir ama aslında olmayabilir dediler o yüzden o zamana kadar yapmamıştım
Atlans 22_FN canım benim iğneden sonra 11.-12.-13. Gün erken gebelik testinde pozitifti 11inde kan verdim 2.37 çıktı bugün 14.gündü tekrar kan verdim 2.3 çıktı. Yani gebe değilim büyük ihtimalle 😕 idrar testi pozitif kan testi negatif çıkıyor.
Atlans 22_FN bence erken yapmışsınız negatif olmasına üzülmemek pozitif olmasına sevinmemek gerekiyormuş iğneden sonra 14 gün onu anladım 🥲 inşallah hamilesindir ❣️
22_FN Arzum1 bugün 12 gün evde tekrar test yaptım normal kaset test negatif çıktı sabah adet ağrım vardı geçti şimdi sağ kasığım ağrıyo beklemek çok zor ☹️
Atlans 22_FN daha erkendir belki canım ümidini kesme sen yinede regli gecikmesini bekle diyeceğim ama beklemekte çok zor anlıyorum seni ☹️
22_FN Arzum1 benim yumurtlamam regleme 8 gün kala oldu geç oldu şuan adetimin üstünden 4 gün geçti olmadım daha