Merhaba güzel anneler, 33.haftamdayım kısmetse temmuz sonunda oğlumuzu bekliyoruz.herşey yolunda ve gittiğim her muayenede standart şeyleri söylüyordu doktorum.ne şeker çıktı ne tansiyon çok şükür Allahıma 2li 4lü testlerimizde temiz ve doktorumada güvenirim antibiyotik yazarken bıle pimpiriklidir test yapar eder öyle verir. Son muayenemde suyun azalmış dedi. Böyle giderse 34ü tamamlayıp alıcaz bi süre küvezde kalacak dedi.şok geçirdik eşimle. Benden kaynaklı bişey olmadgını belirtti istirahat verdi. Testler yapıldı sonrasında şimdilik 36.haftayı görürüz hersey şuan için normal ilerleyen günlerde bakıcaz dedi. Herşey yolunda giderken birden bire böyle olunca ister istemez uyku uyuyamaz oldum akıntıyla beraber meğersem afedersiniz çiş gibi gelen suyummus iç çamaşırıma sürekli peçete koyuyorum kontrol etmek icin geldımı gelcekmı diye aklım orda. Bu durumu yaşayan varmı?
birde Allah biliyor normal doğsun çok isterdim,şuan gözüm görmüyor farketmez sağlıklı olsunda..bu şekilde olup normal doğum yapan varmı aranızda? Hepimize Allah kolaylık versin..