Minik_kalplim_ Kızlar sağ kolum aşırı derecede sızlıyor uyuşuyor sanki kemiklerim sızlıyor gibi.Ama krem zararlıymış doğrumu kulllanan var mı ? Yada ne yapmam lazım😪😪
Bus46 Minik_kalplim_ aynı şey benim de sol kolumda 4 gundur ağrıyor gece ani ağrısına kalkıyorum nasıl aklım gidiyor internette araştırdım kullanılmamış canim
Aylinsemih Minik_kalplim_ evet zararlı ben sağlıkciyim doktor önermediği sürece parol dışında hicbir şey kullanilmaz
Minik_kalplim_ Bus46 teşekür ederim sorduğunuz için 🙂🙏🏻Kendiliğinden geçti çok şükür kremde sürmedim korktum.Magnezyum da kullanıyorum 🙂ben toz şekilde suya döküyorum
Bus46 Minik_kalplim_ rica ederim canım bebimki halen agriyo ya banada verdi magnezyum yazdı nasıl benim migdem bulaniyo artık ilaclardan🙄
Minik_kalplim_ Bus46 geçmiş olsun 🙏🏻Çokmu ilaç kullanıyosun ben bi kan ilacı bide magnezyum kullanıyoeum
Bus46 Minik_kalplim_ oyyy kuzu 4 yıl tedavi gördüm bebek için bir sürü ilaç daha sonra başka doktorda çareyi buldum kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum aspirin kan ilacı troid ilacı😟
Bus46 Minik_kalplim_ hamileyim canim 31+4 çok şükür Allah’ıma önce Allah’ım sonra kan sulandırıcı iğne sayesinde ilk gebeliğim 😍
Limonnnn Minik_kalplim_ benim cok şiddetli bacak ağrım vardı doktorum vermisti kas gevsetici krem onu kullandim hala agrim oldukca da kullaniyorum
Rabiacelebi Minik_kalplim_ at kestanesi kremi kullanabilirsin yada cemil Efendi’nin masaj yağı var onu kullan