Lulemom Yararlı yararsız hiç bişiyi abartmadan ye. Çiğ olarak et yememen gerek. Salam sosis falan normalde de zararlı şeyler yemesen iyi olur ama yiceksen de iyice pişirip yemen gerek. En yememen gereken benim doktorum midye demişti. Ne yersen ye ama midye asla yeme dedi. Onun dışında herşeyin azı karar çoğu zarar mantığında devam edersen zorlanmazsın.
Lulemom elaweannesi midye yüksek metal içerir. Hamilelikte çok zararlı. Hemde pis bi canlı. Denizin pisliğiyle beslenir. Sırf pisliği için normalde de yemezdim zaten. Bi belgeselde izlemiştim. Denize atılan kanlı pedin üzerine yapışıp kanını emer falan demişti. 🤮
Mavi34 oykumm_1233 şeker acısından zararlı hazır meyve suları ilerleyen süreçte şeker sorunu yaşayabilirsiniz
Avokadoo @oykumm_1233 skinti yasamamis olabilirsiniz ama hazir meyve sularina meyve suyu demek haksizlik olur . Bol katki maddesi icerior onun yerine komposto veya portakal sulari skip icseniz daha saglikli olur.
Avokadoo @Gulsahdogan balikta da her balik tuketilmio. Civa iceren baliklar tehlikeli ve hamileligin ayina gore de yemen gereken baliklar degisio
poyrazinannesi3547 Maydonoz( hurma ilk aylar yenmemeli)midye ,kokoreç,sucuk ,salam tarzı çiğ ürünler etli çiğ köfte bunları biliyorum
elaweannesi @Lulemom ıyy iğrenç ondan hiç sıcak gelmedi bana gördükçe bende asla tüketmedim bu yaşıma geldim deneyesim warsa da bitti daha bu açıklamanla🙈😂