Hayla34 4 gün oldu sezaryen olalı. Hala sütüm yok denecek kadar az bebek emiyor ama süt gelmiyor. Mama veriyoruz. Pompayla da iki göğüsten ancak 15cc çıkıyor. Korkuyorum hiç gelmeyecek diye. Önerileriniz var mı sizinkiler kaçıncı gün de geldi
Beyzalpay Hayla34 çok şukür benim hemen gelmisti sizinde gelir sık sık emzirin bol su ve rezene cayi icin
Heather Hayla34 sık sık emzirin ve sğın 15cc de olsa yarar bebeğe, bol su için, roka ,dereotu, marul yiyin muhakak.
Minik1bey Hayla34 çok normal canım bende sezeryan oldum. Doktorum sütün geç gelir merak etme demişti. Normal doğum gibi olmuyormuş malesef süt geç geliyor. Ama sen 15 CC de olsa emzirmeye çalış göğsün boşta olsa bebek çeksin kanalları açsın. Birde rezene bolca iç yanında tahinli helva ye ve bol yeşillik ye dereotu özellikle süt yapmaya çok yardımcı. Bunlarda inşallah sütün gelmesini destekler. Ama stres yapma stresten de gelmez sütün
benaslindayohum Hayla34 erken dogum ve sezaryene ragmen 3. Gun gelmeye basladi 3 saatte bir pompayla hep denedim sicak havlu koydum goguslerime
Burcuckmk Hayla34 sağmaya devam et canim bol bol memeye tut bebegini artıyor zamanla benimde 12. Günum baya geliyor
Hellolo Hayla34 üzülme kimseninde ne dediğine bakma geleceğini düşün sık sık bebeğini al kucağına emzir gelecek
tansukuslu Sezeryan olunca hemen gelmiyor o yüzden hastanedeyken havluları kaynar suyla ıslatıp göğsüme koymuştuk. Öyle gelmeye başlamıştı. Hastanedende çıkınca kaynar suyla duş almıştım. Çok etkisini görmüştüm. Tavsiye ederim mutlaka.