deletedmom42 melisa falan içme doktoruna sormadan erken doğuma yok açar allah korusun sana başıma gelen olayı anlatayım 16 haftalıkken gece rüya gördüm öyle bi rüya gördüm ki etkisinden hala çıkmış değilim aradan 3 ay geçti rüyamda tuvalete gittiğimde orkidim kanlar içindeydi ve dedim bebeğim gitti pedin üstünde hala atan bi kalp gördüm minicik elime aldım yapma dedim ağladım sonra sıçrayarak uyandım tam 2 gün rüya görmekten korktuğum için uyumadım yine aynısını görürüm diye 2 günün sonunda artık vücut yorgun düşmüş uyuyakalmışım birden bişey beni dürttü sanki sıçrayarak kalktım kan revan içindeyim gerçekten dedim ki rüyam çıktı allah kahretsin ama rüyamda bebeğimin kalbini elime aldım atıyordu benim miniğim de yaşıyor allaha şükür aradan 1 ay geçti rüyamda annemi gördüm eşiyle kavga ediyor saçını da sArı renge boyamış ertesi gün annem whatsaptan bana yazdı fotoğrafını attı saçını sarıya boyamış nasıl olmuş diye bana soruyor ben şok oldum kaldım öylece saçın güzel olmuş da serkan abiyle kavga mı ettiniz dedim nerden biliyorsun şafak ablan mı söyledi dedi ben neye uğradığımı şaşırdım daha da rüya görmwk istemiyorum biraz uzun oldu kusura bakma