ea123 Karnım da bebek sürekli kasılıyor gibi ve kasıklarımda yavaş yavas batma hissediyorum artık kızlar sizde de oluyor mu.saga ve sola asla uyuyamıyorum sürekli sırt üstü yatıyorum
merveklyc ea123 34+0 olduk bugün valla benim de öyle heryerim ağrıyor batıyor belim kasıklarım karnım sertleşiyor. Nst de biraz sancılarım çıktı bol bol dinlen demişti doktor siz de dikkat edin çok ağrı falan hissederseniz doktora görünün 🌸
Munzurrrrr ea123 benim de 34 +4 canım sanki karnım aşağı inmiş gibi geldi bebek hareket ettikçe aşağıya baskı hissediyorum bide sağ kasığıma sanki bişe bastırıyor gibi oluyor
Zeynebakman ea123 Yalancı sancı yaşıyorsunuz sanki hanımlar. Bende sizinle aynı haftadayım. Ama bende yok bu sancılar. Dinlenin biraz. Dinlendiğinizde geçmiyorsa tehlikeli olabilir
YunSer @ea123#158669300 kasilmalarinizi uygulamanın sayacinda kaşın kaç dakikada bir oluyo mesela benim 3-4 dakikada bir oluyordu ve ilaç tedavisine başlandı. Bu arada magnezyum kullanmayı ihmal etmeyin
ea123 YunSer magnezyum vermişti doktor 32.haftamda onu ihmal etmemeye çalışıyorum zaten onu da icmesem bacağıma kramplar giriyo
ea123 Ya kesin bana da öyle oluyor galiba ayakta çok kalıyorum bende dinleneyim bol bol korkuyordum erken doğum olursa diye ilk gebeliğim
ea123 Ya kesin bana da öyle oluyor galiba ayakta çok kalıyorum bende dinleneyim bol bol korkuyordum erken doğum olursa diye ilk gebeliğim
Benaytemel Ayy benimde 34+4 doğuruyorum sandım bugün kasılma kasıklarımda iğneyle dürtüyorlar gibi sancı nedir sebebi acaba