akgunbirsen Ezgiii11 ilaç ile zehir arasında tek fark dozdur demişler. Abartmayalım bence su zehirlenmesi yaşayabilirsiniz.
Lulemom Ezgiii11 bence 7 litre çok. Tüm yararlı mineralleri idrarla atarsınız. Su zehirlenmesi olur yani. Bence ideali 3 litre. Bide ben 3 litre içiyorum wcden kopamıyorum 7 litreyle napıyosunuz çok merak ettm 🤣
Burcu_NFUE Ezgiii11 3,5 litre gayet ideal . 5litre falan içenler var ise eğer gün içinde terleyip yürüyüş yapmıyorsanız o kadar su sizde ödem yapar
pnrysfdnz Cok fazla su icmek böbreklere ağır gelebilir. Ben normalde günlük 4 5 litreyi buluyordu doktorum böbrekleri yorarsin demişti 😅 duzenli 3 litre icersen enfeksiyon dağılabilir ama tabi doktorunuza danışmalısınız
Ezgiii11 pnrysfdnz sinirimi bozdu bu enfeksyon napicam bilmiyorum 😂😂 doktor bol su iç dedi litre vermedi ama 😂😂😂😂 haftaya gıdıcem kafayı yedin der hrrhaldr
Suleasyaa 25 kilonuza 1 litre olacak şekilde şu içmemiz gerekiyor yani 50 kg biri 2 litre su içmeli. Bunun azı yada fazlası sizi yorar. Dünya Sağlık örgütünün açıkladığı değerler bunlar