Cns34 Arkadaşlar geçen hafta çatı muayenesi yaptı doktor. Ama bu benim burda okuduğum gibi olmadı öyle biraz açıp parmağıyla falan da bakmadı. Bi aletle vajinal ultrason gibi baktı. Bu teknolojik bi muayene miydi anlamadım. Çatım da müsaitmiş.
arden28 Cns34 benimde ilk oyle baktı 2.muayneye elle bakıyo 38 haftalıgım dün muaynem vardı çok zor geçti
Minik1bey Cns34 Aa sizin değişikmiş benim 2 parmak ile baktı. Ve kızlar korkmayın çatı muayenesinden kendinizi sıkmadığınız sürece sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun. Ben 2 kez çatı muayenesi oldum sıkıntı yaşamadım 🤍
nurdane3504 Cns34 bana da eliyle baktı önce jel sürdü kendini kasmadigin sürede çok da zor olmuyor saniyelik bişey zaten bazen okuyorum neler diyorlar bende korkarak gittim ama çok kolay oldu😄😅
Sinemer3n Tugbadeniz1 4 defa cati muayenesi yapildi sadece 1 tane asistan doktor bakti o zorladi birazcik. Onun disinda abartilip cok zordu diyenleri gercekten anlayamiyorum ne olmasini bekliyolar 😀
Cns34 Minik1bey bölgeme hiç bakmadı bile yani vajinal ultrason aleti ile baktı alttan muayene gibi düşünün. Kendisi açıpta bakmadı yani.
Cns34 nurdane3504 doktor da sen baya rahatsın kaç kişi ayıldı bayıldı burda dedi bi şaşırdım çünkü cidden hiçbişi yok ☺️
phd-anne Cns34 kaçıncı haftada yapılıyor? 35deyim ben. Önümüzdeki hafta ilk defa nst ye gircem. Aynı gün yapr mı acaba? Sormayı unuttum doktoruma
Cns34 phd-anne sanmıyorum o hafta erken. Beni 38 de yaptı. Zaten baştan da söylemişti 38 de yaparım çatıyı mua diye