Meleknkkk Denizgiller bende hep aynı yerde veriyorum kanı ama yine sonuç aynı demekki gebelik yok ne yapalım canım hayırlısı.
Denizgiller Meleknkkk öyle canım nasip eğer Rabbim verecekse olur elbet yinede söktürücü vs içme nolur nolmaz
asude456 Meleknkkk öncelikle üriner sisteminize bir baktırmanızı öneririm böbrekler vs beta hcg nim gebelik dışında yükselmesi bazı ciddi hastalıkların habercisidir
nafiayavuz Meleknkkk bende testte pozitif çıkmıştı kanda çıkmamıştı adetinin üstünden 4 5 gün geçmesini bekle daha net çıkar kanda da olsa bazen çıkmıyor bebek çok küçükse
nafiayavuz Meleknkkk geç döllenmedir belki canım doktorlar bir hafta geçsin diyorlar biraz daha bekle öyle kan ver canım bence biliyorum çok heyecanlısın bende öyle olmuştu testte pozitif kanda çıkmamamıştı çok üzülmüştüm bi kaç gün bekleyip tekrar kan verdim onda çıktı şuan 27 haftalığız oğlumla inşallah rabbim sanada yakın ve hayırlı bi zaman da nasip eder 🤲❤️❤️❤️
Mucizem1995 Meleknkkk bence sen hamilesin bekle. Yada bu gunde test yap. Bende gecikmenin 8 gunu testte silik cizgi cikti o gune kadar erken gebelik testlerinde cikmiyodu ucuz bi testte pozitifi gordum kan vermeye falanda gitmedim direk doktoruma ultrasonda minik kese gorundu.
Duygusss Meleknkkk Merhaba 🌸 Kan her zaman daha hassastır yanılma payı neredeyse yoktur, ya regli olmak üzeresiniz ya testler bozuk ya da başka bir durum söz konusu. Bir kaç gün daha bekleyip, kan vermeniz daha sağlıklı olabilir.