Dua35 Arkadaşlar merhaba 6 gün önce Doğum yaptım bebeğimde sarılık var ,anne sütü veriyorum ama az geliyor mamayla destekliyorum ne zaman artar sütüm çok merak ediyorum
plakayerli Dua35 5. Günde anca süte benzemişti benmki. Sezaryen oldum ben de ilk günler emzirip ardından mama veriyordum
E_T Dua35 normal doğum yaptım 3 gün sonra geldi cnm sık sık emzir günde 15 dkk sıcak suyla tampon yap sonra eğil ve sağ
SutlacimiYedimmiBen Dua35 canim o zaten sut hemde en degerli olan agiz sutu ilk 5 gun o geliyor zaten
Dua35 MihricanA ah şu etraftakiler psikolojimi bozdular ,6. Gün benim akıyordu vs bende kötü hissediyorum kendimi yetermeyecek miyim acaba diye
MihricanA Dua35 6. Gunde oyle şırıl şırıl akan süte ihtiyaci yok zaten bebisin onun midesi daha küçücük zamanla olacak o etrafi boşver benim oyle şırıl şırıl akmadı valla oyle düşünme üzülme hic üzülmek sut icin daha zararli
benaslindayohum Dua35 3 saatte bir daya memeye kanallarin açılsın sıcak suyla dus alabilirsin masaj yapabilirsin
Minik1bey Dua35 20 gün oldu benm hala öyle çevredekilerin istediği gibi bir sütüm yok. Bol rezene iç duşta göğüslerine masaj yap gelir inşallah. Stres yapma sütün etkilenmesin. 🤍
Tubaefe Minik1bey çevrenin istedikleri nedir ya bardağa doldurup onlara ikram etmenimi istiyolar sen çocuğun doyuyomu ona bak kimseyi takma ben çok çektim süt konusunda seni üzenler bin beterini yaşasın yazık günah sana bunu hissettiriyorlarsa ne kadar baskı o kadar az süt akışına bırak gerekenleri yap kimseyi dinleme
Minik1bey Tubaefe Aaay yok kuzum benim çevreyi taktığım falan 😂 Sütüm banada bebeğimede yetiyor yetmediği ni anladığımda zaten mama ile destekliyorum 🤍 Malesef bazen çeşme gibi şakır şakır akmasını bekliyorlar 😂😂
ikikuzuannesi_18-21_ Dua35 bende sezeryan ile doğum yapmıştım ilk kızıma 3. Günden sonra baya gelmeye başladı hatta tam boşlatamadığım için mastit olmuştum ateşler içinde kalmıştım. Ne kadar çok emziririseniz sütünüz o kadar artar. Bana karpuz ve tahin helvası iyi gelmişti sütüm için çok yemiştim.
MKrasnic Dua35 canım joker baby promalt içeceği ve 5 kuru inciri 5 bardak suyla kaynatıp içmek. Sütü çok artırıyor kesinlikle dene pişman olmazsın. Bizde de sınıra yakın sarılık var , bol bol emzirmeye çalışıyorum , en büyük çözüm buymuş