Kevser45 Eylulada0109 bağırmaya nefes tüketmeyin gücünüzü ıkınmaya verin diyorlar inşallah yapabiliriz 😇
Kevser45 Gulbeyazk doktorum normal izliyor herşeyde normal gidiyor inşallah normal doğum olur. Çatı kontrolü yapılınca içim daha rahat eder 😇
Kevser45 SutlacimiYedimmiBen bende 40. Haftayı bekliycem bayram giriyor araya 39. Hafta bayram bakalım ne zaman gelecek bebeğim 🥰
SutlacimiYedimmiBen Suu123 belirtim yoktu sancilarim birden geldi 3 saat sürdü tam acilma 3 saatte oldu yani ve doğurdum
Hazalll44 Muvahhide kesinlikle sizin şu cümlemizden sonra 35 haftalık hamileyim okadar rahatladım ki çok teşekkür ederim gerçekten bence çok güzel konusmusunuz bizim için de öyle bı tecrübe olur inşallah 🐞🌞
Muvahhide Hazalll44 ya çok sevindim böyle hissetmenize ☺️ hakkınızda en hayırlısı olsun her zaman güzel düşünün inşaAllah her şey çok güzel olur
SutlacimiYedimmiBen Sisi benim icin kolaydi yani hastane surem azdi gttim giris islemleri açılmaya bakilma vs yarim saat icinde dogdu oglum 😊 40.haftamda dogurdum benim ilki 35te gelmisti.
Suu123 Sisi bana da suni sancı diyorlar 40 olduk bugün. Hiç belirtim yok. Doğum başlar ve ilerler mi acaba
Sisi Suu123 bilemiyorum ki kimisi 12 saat suni sancıya rağmen hiç açılma olmuyor kimisinde 1 saatte tam açıklık oluyor inşallah çabucak açılmanız olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız olumlu düşünün dua edin😇