bsra46 Herkese merhaba 20+3um bugün ve bir kaç gündür karnım sertleşiyor. Bebek sağ tarafta toplanmış gibi o kısım şişiyor ve çok sert oluyor bu sırada kasıklarıma doğru ağrı oluyor çok mu erken bunun için. Doktoruma danışmalımıyım. Yaşayan oldu mu böyle birşey
Meless bsra46 aynı haftada benimde oldu. Doktorum normal dedi. Yürüyüşe çıktım gazım varmış meğerse😊😊
Emosss35 bsra46 ayni haftalarda benimde oldu kendimi bir jac gün cok yormustum 3 gün üst üste acile gittim progestan 100 mg kullaniyordum 200 mg gunde 3 kez yaptilar magnezyum antibiyotik ve istirahat verdi doktor kasilmalar icin erken henuz diyerek bence bir doktoruna danis ihmal etme belki normaldir ama pismanlik yasama derim
Meless bsra46 su çok önemli fazlalaştırın zorla da olsa 2.5lt için. Bir de ben o haftada magnezyuma başladım. Magnezyum eksikliğidr yapabilir. Doktorunuzla konuşun belki sizede magnezyum takviyesi verir
Gokce91 Gazdan oluyor o. Akşamları yemek sonrası hele baya çekiyorum. Sakız çiğneyip yürüyünce bir nebze rahatlıyorum. Karpuz, çay yapıyor bende gaz ama favorilerim bırakamıyorum 😅
bsra46 Emosss35 teşekkür ederim kontrolümde geldi doktoruma gideyim bende çok yoruldum 3 4 gündür ondan olabilir
bsra46 Meless ah içebilsem su kokuyor resmen midemi bulandırıyor ama zorlayacağım havalarda ısındı. Magnezyum eksikliği var galiba benimde başlamam gerekecek