benanerva Sevgili anneler 36+6 haftalik hamileyim. Dün doktor kontrolum vardi. Nst de 1tane kasilma çıktığını söyledi doktorum. Çatı muayenesi yapti. Bebek guzel dedi catin da uygun normal dogum yaparsin dedi. Bende heyecandan falan birsey soramamisim. Artik dogum icin erken mi yani doğuma faydasi olan seyler yapmaya baslamali miyim. Ya da ne yapabilirim. Ilk hamileligim. Oyle 41leri falan da beklemek istemiyorum.
AkademisyenAnneee benanerva Hurma , bol yürüyüş , merdiven inip çıkma, sıcak duş. Adaçayı, ahududu çayı en önemlisi pelvik taban egzersizi .
benanerva AkademisyenAnneee erken degil degil mi bunları yapmak icin kilosu 2900 ile 3100 arasi dedi doktor.
Deletedmom_5 Ben 33. Haftadan beri her gün yürüyüş, squat, merdiven inip çıkma yapıyorum bence gec bile kalmışsın canım bunlar erken dogumu tetiklemiyor sadece doğumu kolaylaştırıyor
Deletedmom_5 benanerva tabiki erken haftalarda önemli birsey dikkat etmek lazım 28. Haftaya kadar yürüyüs bile yapamıyordum
benanerva iremibrahim aa gözünüz aydin hayırlı olsun bende bu haftalarda olsun istiyorum çünkü annem geliyor birkac gune bayramdan once de dönecek farklı illerdeyiz.
iremibrahim benanerva bana 37+1 2 hazırana gün verdi annem geldi kontrole gittik ertesi gün suyum geldi 28 Mayıs doğdu 🥰
Yasemin_in68 iremibrahim ay ne güzel yaaa maşallah rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah normal doğum mu yaptın canım ? bi de normal doğum için bişeyler yaptın mı gebeliğin boyunca hareketli miydin iş güç sakınmadan yaptın mı ?? çok soru oldu ama bende 39+3 üm de ses yok 😁
benanerva iremibrahim bende bunu istiyorum annem persembe gunu gelecek bizim randevu da cuma günü o gun de 37+5 oluyor dogurayim ıstiyorum 😃😃🤣