Merguse Tugba1987_ hamilelimn basından beri sabahları ac karnına bi tatlı bazen iki tatlı kasıgı doğal pekmez ve aç karnına muz sonra 2 haslanmıs yumurta yerim yanında kahvaltılıkla beraber ve neskafe 😁 kahvaltıdan bi süre sonra tabak dolusu meyvee hemde cook bütün meyvelerden bi kaç saat sonrada kuruyemişş ceviz fındık fıstık badem yerim sonrası normal yemek ne varsa yerim sonra akşam uyumadan yine bi kuruyemis ve meyve sofrası kurarım bu arada kabakk cekirdeğinide cok tavsiye edrm uyumadan önce yine bir tane muz yerim öyle yatarm ve beebğim hep haftasınan önde bazen bir hafta bazen iki hafta önde oluyor mecburiyeten kaynanamda kaldım iki hafta ve o iki haftada muz pekmez ve kuruyemis hic yemedim ve 2 haftanın sonunda dr ye gittimizde bebek haftasıyla uyumlu cıktı sonra babannenmn yanına gittim orada doğal cok beslendim hersbah inek sütü 2 bardak akşam 2 bardak içip yattm ve bebeğim şimdi yine bir hafga önde 30 haftalıgız ama 1800 gr 46 cm ve gelisimide kilosuda boyuda önde cok uzun oldu ama yardımcı olmak istedim 😋🥰
Leylarana Her gün muz, ceviz, 1 kaşık pekmez, evde varsa yarım avakado, peynir, yumurta, meyve çeşitleri yemeye gayret ettim. Halada bunları yiyorum bazen umuttuğum atladığım oluyor. Birde ilaçlarımı düzenli saatinde kullanmaya gayret ediyorum.