Asil_Egem Emregizem ben hissetmedim ama eşim hissetmiş inşallah büyük depremin habercisi değildir yaaaa zaten en çok korktuğum ve direkli stres olduğum bir konuydu bugünde bu olunca iyice tedirgin oldum 🤦🏻♀️😔
Hilal-95 Emregizem bende 5 deyim oyuzden baya hissediliyor uzan dınlen güzelce allahın izniyle inşallah birdaha olmaz allah korkutmasın 🤲🏻
MommySharkdutdutdutut Tazegebe1 kartal da oturduğumuz icin daha yakin hissedildi iste 🤔😥rabbim beterinden korusun
cemre- Emregizem ya ben de bu gece rüyamda deprem olduğunu gördüm çok kötü sallanıyordum demek İstanbul’da olmuş. Allah Korusun geçmiş olsun size
Kuyumcu Emregizem bende istanbulda deprem dıe actım postu bende evde tektım ve baya hıssettım ya kısa surdu ama yuregım agzıma geldı
Dilekcnkn Emregizem Vallahi annem hissetmiş ama ben hiç hissetmedim yani 🤷♀️ Allah yardımcımız olsun tam unutmuşken 🤦♀️
Asdf1233 Emregizem maltepedeyim çok sallandı iki küçük çocukla ne yapıcagımı şaşırdım hala elim kolum titriyor 3.9 şiddetinde olmuş ama sanki daha fazla gibiydi allahım korusun hepimizi
Asyaa02 Emregizem ben de hissettim koltukta uzanırken. Çocukları kaptığım gibi dışarı çıktık. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Ama uzmanlar daha büyüğü olabilir diyor..
Asyaa02 Emregizem Emregizem yüksek katta oturanlar daha çok hissetmiş. Ben de 5. Kattayım koltuk baya sallandı 2 çocukla yalnızım evde dışarı çıktık eşimi bekliyorum.
Asyaa02 Emregizem bu korkumuz hep şimdiki yapılara güvenmememizden. Şimdiki yapılar hep çürük maalesef. Rabbim çocuklarımızın hayrına bizleri de korusun inşallah