Tamerve06 Merhaba arkadaşlar 26+1 haftalığım dün doktora gittim kontrole kilosu 950 gr fakat boyu 26 cm Bana boyu kısa geldi sizce de öyle mi kilosu biraz ilerde dedi doktor ama boyu için birşey söylemedi .
Tamerve06 DenizSayer evet canım 26 cm dedi ama kısa VS demedi sadece bana kısa geldi nasıl uzar acaba ne yapmam gerek
PurpleTail Tamerve06 benim de tam 26+0 da 32 cm ve 940 grdı.. yani kıyaslama yapmak çok doğru değil tabiki anne baba kısaysa normal sayılabilir.
Tamerve06 Yenigelin543 olabilir canım bilmiyorum ki boy kısalığı olsa söylerdi sanırım doktor değil mi
DenizSayer Tamerve06 canım bol bol süt ve süt ürünleri tüketmeli sağlıklı beslenmelisin her bebeğin gelişimi farklıdır sonradan büyüme piki artabilir şimdi endişelenme doktorunda bir şey söylememiş zaten bi anda aldığı kilo ve boya şaşıracaksın👼🏻
DenizSayer Tamerve06 bu arada fl değerini 7 ile çarpıyorsun öyle doğru sonuç veriyor ama bazen cihaz eksik ya da fazla ölçebiliyor bu durumuda göz ardı etme
Tamerve06 DenizSayer zaten kilosuna çok şaşırıyorum kilo olarak öndeyiz ama boyu kafama takıldı inşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim 🙂
DenizSayer Tamerve06 anladım canım kilolarımız aynı benimde 25+4 ya da 5 haftamda 950 grdı 34 cmdi doktor haftasıyla uyumlu kilosu boyu dedi bana sağlıklı olsunlar boy kilo alırlar 👼🏻
Tamerve06 DenizSayer haklısın canım benim önce sağlık tabiki ama biz anneler en ufak birşeye kafamızı takıyoruz işte 🙂