Gamzemutlu Kızlar yazlık mı kıyafetler aldınız kışlık mı kaç aylık aldınız ben daha hiç bişey almadım yardımcı olabilecek var mı
Mltm88 Gamzemutlu sıfır kollu,uzun kollu tulumlar karışık 😍 Nekadar kışda olsa evler soğuk olmuyo neticede çok kalın kalın giydirmeyede gerek yok bence
Bsragklp Gamzemutlu bende genellikle uzun aldım sonbahara geliyo üşür 😇bi kaç tane 0-3 aylık aldım çabuk buyuyo zatn genellikle 3-9 aylık al
YuvarlanamayanPandaa Gamzemutlu ekim başı Allah izşn verirse ama bir kaç takım hariçi almadım daha önümüzdeki ay almaya başlarım genelde kışlık alacagım uzun kollu falan
Pamuk21 Benim Eylül sonu olucak tulumları uzun aldım çünkü ilk ay hep hastane çıkışı tulum giydiriliyor uzun kol alınması daha iyi bence sıfırkollu çıtıpıt üzerine hastane çıkışı yada tulum giydiririm bideince battaniye süper olur
Dilekcnkn Gamzemutlu Kışlık sadece tulumum var dışarı çıkarken giydirmek için hep normal aldım tulum, alt üst falan☺️
Mom726272 Gamzemutlu elimde şuan Bi tane 5 li takım ve kışlık battaniye var abisinin temiz küçüklerinden de ayırırım inşallah gene alacak çok çıkar 🤦🏻♀️
bebisim-_00 Gamzemutlu badiler tulumlar aldım zaten yazı kişi yok onun üstüne yelek giydirilir 🙂bide kendi bebeklik tulumlarimi verdi annem saklamış kadife onları da giydiririm 😍 30 senelik)
Haticecakirr Gamzemutlu Eylül sonu annesiyim kışlık almayı düşünüyorum bizden bir kat kalın giyeceği için ☘️
ErdemirinAnnesi Gamzemutlu ben kısada aldım uzunda ama yanı sıfırda almadım pek tabi ince uzun kol aldım genelde Ağustos sonu denk geliyor oğlum eylül başı fln