humasultan3443 Mom_25 evet bu hafta öğrendik onu da allahtan ilk tahminde yollara düşmemişim değişti çünkü 😊
Mom_25 humasultan3443 bende üç gün sonra 16 haftalık olcm allah nasip ederse şu zamana kadar tahmin olmadı belli olur mu 16. Haftada merak ettim
humasultan3443 Tubbbbbbbbb rabbim sağlıkla güzellikle kucağınıza almak nasip etsin inşallah 😊 elimiz ayağımız internet ben de çoğunu öyle yaptım gibime geliyor istediğim gidemem gibi 😊
Tubbbbbbbbb humasultan3443 amin Allah hepimizin yavrusunu vakti zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 🙏😊
Mellikee humasultan3443 canim 8. Ayimim bitmesine 1 hafta var daha yeni yeni alıyorum çokta acele etmeye gerek yok bence 🥰
humasultan3443 Mervee5959 takip etmeye çalışıyorum ama onu da kimi zaman denk getirmek zor oluyor şaşırdım valla 😂😂
humasultan3443 Mom_25 benim 16. Haftada tam gördü doktor ama 12 haftalıkken kandırmış bizi 😊 16 haftada net olur inşallah sizinde
humasultan3443 Zelsonr bu hafta net belli oldu artık başlarım yavaştan diye düşünüyorum ama geç kaldım diye Düşünmüştüm ama çoğunluk öyleymiş
Deletedmom23234 humasultan3443 Valla şöyle söyleyeyim 29. Haftadayim 3. Trimester bel ve kasık ağrısı ile geçiyor mümkünse 20′ den sonra yapın alışverişi. 33 gibi de kıyafet yıkayıp ütüleyin ☺️
humasultan3443 Deletedmom23234 bu dönemlerde az az başlamalıyım o zaman sonrasında dediğiniz gibi ağırlaşınca zor olur gibime gelşyor 😊
humasultan3443 Zehrayrr ben de artık başlarım diyorum cinsiyet kesinleşti çünkü allahtan tahmine göre hareket etmemişim kandırdı bizi 😂 çokta geç kalmadan başlayalım o zaman
Merve171214 humasultan3443 17+6 günlüğüz odası hariç büyük şeyleri aldık beşik bebek arabası hastane çıkışı emzik biberon küveti bezi gbi şeyleri aldık çok az ufak tefek şeyler kaldı 25 haftaya kdr hepsi tamam olur inşallah 🙏🏻 😊
Nundiyebiri Ecemasal 35 haftalık ilk katlanabilir küvet aldım 180 TL di şuan 400 küsür ona dayanarak ve gene bir çok şey zam