Nlykrs 6 haftalık hamileyim ama hemen çıktı hele yemek su tuketince tamamen 4 aylık gibi oluyor ilk bebegimdede böyle oldu sizinde aynı mı 😅
Ayguns Nlykrs ya benimde çıktı 😳 şişlik tabi muhtemelen ama ilkinde bu kadar şişlik yaşamamıştım şimdi karnım göğüslerim aldı başını gitti 😬
2_PrensesAnnesi Nlykrs ilk bebeğime 5 aylık hamileyken söylemesem kimse bilmiyordu.😀 2. Kızıma hamileyim 33.haftadayım bu karnımla doğuma gitmiştim ilkinde çok erken belli oldu ve çok daha büyük karnım var
Nlykrs Ayguns evet sanırım ikiler hep böyle oluyor her gören hamile olduğumu anlıyor daha 2 aylık olmasına 2 hafta var bide
Neslihanbew Nlykrs bende varım ilk gebeliğimde 6 aylık iken bile ben söylemesem kimse anlamazdı ama bu ikincide 3 aylıkken bile doğuracak gibiydim 😅 şimdi son 1 buçuk ay kısmetse ama çok zor geçiyor 😅
Bankacianne48 Nlykrs bn ikinciyi bekliyorum 21 haftanın içindeyim karnim evet var ama 50 kiloyum 🤣 sadece bebek alıyor galiba
Semakacan Nlykrs benimde öyle oldu ama şu an 14+3üm göbek hala aynı kaldı ilkte çok korkmuştum daha 8 haftalık böyleyde doğurana kadar ne olur acaba diye ama öyle olmıcak galiba 😄