Eski9 Nesliihan karına bastırma olayı kanama boşalsin başlasın diye yapıyorlar yoksa kan vajende birikiyor rahat akıp gitmesi için bastırma uyguluyorlar ben genel olduğum için canımdan can gitmisti 😢🙁
Nesliihan Eski9 sezeryanda bende genel amestezi yaptırcam belimden sağlık sorunum var cnku ne olur olmaz genel yaptırmam daha uygun olur , genel anestezide karından bastırma işlemi siz narkozluyken yapılmıyor mu
BayanZuzu Ebruakn konu ile alakasız ama bişey sormak istiyorum annişler hastane çantamda ki tek eksik depend emici külot ama aklıma takılan bir soru var hamilelikten önceki bedenim M fakat hamilelikten sonra Xl oldu😅 yani ben smdi dependi hangi beden almalıyım lütfen bir fikir verin acilen 😢
Pembe_patik BayanZuzu bende perşembe günü sezeryan oldum ve depend çok işime yaradı hamileliğimde M L giyen birisiydin dependide büyük beden olsun diye L beden aldık çok iyi oldu ve çok rahat gerçekten kesinlikle yanınıza alın
Merveevrem18 Ebruakn Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş gözünüz Aydın en çok korktuğum olay ilk ayağa kalkma ve özellikle karına bastırma olayı aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor 😬
Eski9 mmk01 valla bilemiyorum bana göre çok zordu bunu belden istiyorum herkesin farklı tabiki doğum hikayesi
Merveevrem18 Dilan_tuana devlette dikiş aldırılıyor ama aldırırken asla hissetmiyorsunuz eski dikiş ipi ile şimdiki farklı ondan asla korkmayın ☺️
Linnea Dilan_tuana kendiliginden eriyen dikis ipi kullanilmistir ve aldirmaniza gerek kalmamistir buyuk ihtimalle
BayanZuzu Pembe_patik tek kullanımlık olduğunu biliyorum fakat birtanesi ne kadar süre dayaniyor bide kactane koysam sizce
Pembe_patik Dilan_tuana bende devlette yeni sezeryan oldum ve sonradan dikiş aldırma diye bir durum olmuyor
GulerKrm Ebruakn merhaba, benim de 3.günüm ama sancılarım azalmadı. Kalkıp oturamıyorum, sırt üstü yatsam birinin desteği ile kalkıyorum. Sizde de böyle mi oldu acaba
Meryem80 Ebruakn benım en korktuğum sey belden ıgne ve o karna bastıkları an ben iki cocugum da da komple uyumustum panik atak var bende diye bakalım bunda nasıl olucak saglıklı alırız kucagımıza ınsallah
Ozlemust BayanZuzu ben 5 6 tane koydum 1 gece kaldım 2 tanesini geri getirmiştim sık değiştirmek iyi zaten ilk çıktığınızda onlar hasta bezi seriyor altınıza sonrasında siz kendi getirdiğiniz kullanıyorsunuz ben 3 tane kullandım eve geldikten sonra hepsini kullandım 9 taneydi rahat çok.
Pembe_patik BayanZuzu kanamanıza bağlı aslında benim normal düzeydi o nedenle lavaboya gittiğim vakitlerde değiştirdim sadece 3 defa değiştirdim paket içerisinde 9 tane var yetiyor artıyorda
Pembe_patik BayanZuzu emiciliği çok yüksek baya dayanıyor ben sık değiştirmek adına değiştirdim aslında
pinarbarbar Ebruakn çok geçmiş olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🥰 dikiş uzunmu çok kaç santim birde estetikmi🙈