Ebruakn Kızlar merhaba bugün 5.günümüz minnakım çok şükür yanımda sizlere doğum hikayemi anlatıp korkularınıza bir nebze yardımcı olmak istedim. yüksek tansiyon nedeniyle 37+3 de pazartesi planlı sezeryana alındım aşırı heyecan ve korkum vardı daha önce ameliyat ya da dikişim hiç olmamıştı güle oynaya beni doğumhaneye aldılar herşeye orada başlıyorlar zaten belden iğne için hemen pozisyon aldırdılar en korktuğum oydu ve asla hissetmedim iğneyi ilacı verirken bacaklarda sıcaklık hissediyorsunuz sonra sizi yatırıyorlar ve beş dk bekliyorlar testler yapıyorlar zaten bacak kalkmayınca uyuştuğunuzu anlıyorsunuz 😂sonda uyuşuk takılıyor duymuyorsunuz o sırada doktorum geldi buraya kadar herşeyi ebe ve hemşireler yapıyor. Doktor nasılsın filan derken bebeğin başını bulalım nerde bakalım korkma dediler asılma hissettim sanki kolumdan biri beni asılıyor ama ben gelmeyeceğim der gibi meğersem kızım o sırada dünyaya gözlerini açmış bile 🥰 sonrasını zaten gözünüz ona bakmaktan birşey görmüyor ten temasından sonra onu götürüyorlar ve siz dikim için kalıyorsunuz his yine sıfır odaya alındım hemen zaten uyuşukluk 2 saat kadar sürdü aynı diş anestezisi gibi geçerken karıncalanma oluyor karnıma bastırma olayında sadece saniyelik acılar yaşadım 4 kez bastırdılar. O akşam verilen ağrı kesici serum çok kuvvetli ve zaten başınız dönüyor o verilirken asla ağrım olmadı gece filan ertesi gün taburcu oldum yürürken de acım olmadı bugün beşinci günüm neredeyse dikiş hassasiyeti de baya azaldı sorularınız varsa alabilirim umarım herkes sağ Salim bebeğini kucağına alır allahın izniyle 🙏🏻
Ftmagull Ebruakn Allahım analı babalı büyütsün sağlıcakla büyüsün yaşı uzun olsun inşallah🙏🏻🌸 Spinal mi epidural sezeryan mi oldunuz sütünüz hemen geldi mi benimde nasipse sezeryan olcak dikişten korkuyorum 😕😕
K1- Ebruakn ben komple iğneden dikişden korkuyorum. Kan alınırken bile bayılacak gibi oluyorum. Nasıl dogurcam ben ya
Prensesiminyolculugu Ebruakn sağlıkla büyütün çok güzel geçmiş sizin için masallah darısı bizlere artık ☺️🌸🧿
Hiraumut Ebruakn Gözün aydın olsun cnm. RABBİM anali babalı büyütsün İNŞAALLAH. Igneyi nerene vurdular cnm??
Ebruakn Ftmagull spinal oldum hiç hissetmiyorsunuz gerçekten korkmayın dikişleri de 3.gün yataktan kalkarken filan böyle az bi acı oluyor şuan beşinci günüm geçti gibi mesela sütte geliyor ona yetecek kadar ilk gün 8 damla yeterli oluyormuş
ezojuk Ftmagull zannedersem epidral normal dogumda oluyor zaten spinal sezeryanda oluyor ikiside aynı sey belden uyusma adı farklı biri normalde biri sezeryanda diye biliyorum yada sezeryanda genel anestezi war
Ozlemust Ftmagull dikiş ten korkmanıza gerek yok hissetmiyorsun uz ki çıkınca da biber temizleyip de eliniz yanar ya dayanılarak derecede öyle karnınız yanıyor dayanılmayacak ağrı yok hafif zaten bebeğiniz yanınızda artık kurtuldum diye acıyı anlamazsınjz
Prensesiminyolculugu K1- bende hatta yazıyı okurken bile korktum sanki benim bacaklarım uyuştu Allah’ım o an cesareti veriyordur inşallah yardımcımız olsun 😩😒
Gonul_enes K1- ayyy bende ya igne fobim var, o ameliyat ortami, igneler dikisler yarabbim dusununce bile kotu oluyorim, halbuki ben 2 normal dogum yaptim ama sezrryan dan korkuyorim
ipek2327 K1- ayy ben de, karnıma bastirdilar dedi aciyi ben burada hissettim. Ben doguramicam sanki 😪
Livam71 Prensesiminyolculugu canım bende çok korkardım hep dua okudum hastaneye görünce hıcbırı kalmadı kızıma kavuşuncada acıları unutuyorsunuz zaten ıncır üzüm hoşafı götür cnm süte ve gaz çıkarmaya bırebır ıyı geldı ınsallh sagsalım sızde kucağınıza alrsınız
Elita Ebruakn Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌿 hoşgelmiş dünya ya. Sizede büyük geçmişler olmuş. Çok güzel Bi süreç geçirmişsiniz sizib adınıza mutlu oldum. Bir şey sormak istiyorum müsaadenizle. Bastırma işlemi durumunda Hissizliğiniz geçmiş oluyor sanırım. Ameliyat önlüğü vs o işlemden sonra mı değiştiriliyor. Bir de aralıkları ne kadar oldu. En tedirgin olduğum işlem o ya 🤦♀️
Ebruakn Elita çok teşekkür ederim sağolun 🥰 hasta bezi koyuyorlar altınıza zaten o yeterli oluyor kaldırıp alıyorlar yenisini koyuyorlar hissizlik ameliyatta yaptıklarını duymuyorsun ilk sonrakiler normal uyuşukluk geçmiş oluyor
Gunes_han Ebruakn En korktuğum an bebeği gördükten sonra heyecan yaparım kalbime engel olamazsam o sırada birde sıkılırım zaman geçmezse 🙄 teşekkür ederim Ebru hanım bebeğinizi sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah.