MineLule Hangi beden alacağımı bilemiyorum internetten baktım ne beden alsam karar veremedim çarşıya çıkamıyorum çıksam da zaten almadan denetirler mi bilemiyorum 65 ile hamile kaldım şu an 72 kiloyum Haftam 29
marysmom MineLule 74 -75 ile doğuma girdim M beden almıştım. M beden tamdı. Hatta biraz geniş bile durdu.
Nurtrky MineLule kendi bedeniniz neyse onu alın çünkü ona göre yapıyolar genişliğini hamile giyimlerinde hep
MLB MineLule Her markanın kalıbı farklıdır kiminin çok dar kiminin çok geniş buna dikkat ediniz.Ben monamise marka aldım 80 veya 85 le doğum yaparım sanırım xl tam olacak o zamana.9. ayda kaç kilo alacaksınız onuda hesaba katın ödem vs hepsi) saglıklı günler💐
marysmom MineLule lohusa hamile.com dan aldım kumaşı güzel ama basen kısmında dikiş çok az söküldü. Sitenin canlı yazışması var kilo boy haftanızı söylüyorsunuz ona göre beden yazıyor size
Minecnbs MineLule ben trenyoldan aldim alanların çoğu boy kilosunu kacıncı ayinda oldugunu hangi bedeni teecih ettigini hep yazmiş bende ona gore hareket ettim.
Mom04 MineLule 34 haftalığım 30. Hafta da almıştım m beden tam oldu önce l aldım çok salaş oldu hoş durmadı bende 74 kiloyum şuan m ideal olur bence ☺️
Minecnbs busra1997alpaslan2021 duchesse hamile yazın 3 tane satıcısı var zaten firmanın hepsi aynı sayılır