EdaaaaN Ebru2432 belirti flan yok wlla ne ylan soyleym adet olmayi bkliyorm artk yrin olmzsam tkrar test yparm bidada ypmam cnm
Semaemre28 EdaaaaN benim adetimden 1 hafta önce çıktı hem normal gebelik testinde hem erken gebelik testinde çıktı
EdaaaaN Semaemre28 yrin bnimde adet gunum olmzsam eger erkn gbelik testnden ypcam normal yaptm ckmadi malesef
Ebru2432 EdaaaaN bekliyorum cunku benin 3 4 gu gecikmem oluyor birde ne bileyim hissediyorum ama hiç bir belirti yok hamilelik için ne bileyim duygu degisimi göğüslere hassasiyet vs hiç biri yok sadece halsizlik ve sürekli uyuma var bir de iştahım yok
EdaaaaN Ebru2432 anladm cnim insallah senin wardir. Ben erkn gbelik testtinden yaptm braz once ckmadi hamile dgilm dmekki adetimi bklicm. Olmadi gne bu ay da
Ebru2432 EdaaaaN üzülme herseyde bir hayir vardır değişiklik olursa haber verirsin ben bekleyecen daha bugun 2.gun gecikti 3 4 gun daha bekleyecen ama benim iki türlüde belirtin yok sadece ara ara akinti halsiz hissetme disinda
Ebru2432 EdaaaaN ederim sende bol bol et bana dua bence sen hasta olmayacaksın belki gec dollenme oldu oyoe olursa 1 hafta geriden geliyor biliyorsun demi
EdaaaaN Ebru2432 bliyorumda erkn gebelik testi yaptm olsa ckardi ama ondada ne blim ilk defa kullandm onuda
Ebru2432 EdaaaaN neyi ilk defa kullandin anlamadim bende ayağım ariyor başladı ara ara hasta olacakmışım gibi birde beyaz akiktim oluyor ara ara
EdaaaaN Ebru2432 erkn gebelik testini. Dsunme cnm insan daha cok stres oluyor wlla hsta olcam olmicam diye. Bn eminm artk yok
Ebru2432 EdaaaaN belki gec dolleme olduysa anca önümüzdeki hafta net olur cunku öyleyse suan 2 haftalık benim de mesela öyleyse yani sen bugun olman lazımdı demi bir sey yok demi
Ebru2432 EdaaaaN senin içinde hayirlisi olsun benim de hala gelen giden yok sadece akşamları akintim çok birde beyaz akintim var
EdaaaaN Ebru2432 pzrtsye kdar glmzse kan wrmeyi dsnuyorm. Senn icinde hayirlisi olsun insallah hmilesindir. Ilk mi olcak bska war mi cock cnim