EdaaaaN Normal test mi yapsam erkn gbelik testi mi heveslenmkde istemyorm bklesem mi uff npmaliym kizlar heycanlanyorm
Dilekcnkn EdaaaaN 5-6 gün kala kanda çıktı benim ama geç döllenme vs olduysa çıkcağını sanmıyorum bir kaç gün daha bekleyin isterseniz zor oluyor beklemek biliyorum ama
tgba715 EdaaaaN bence bekle canım ben ne yaşadım o zamanlar insan boşa stres oluyor olan açılacak zaten en azından 1 gün kala yap ama su daha çok erken
Eylul_naz09 EdaaaaN erken gebelık testlerı 5 gun kalaya kadar cıkıyomus ama ben adetım 3 gun gecıkınce erken gebelık testı yaptım dıger testlerde cıkmaz belkı dıye anında cıktı pozıtıf ertesı gun doktora gttım 4/3 haftalık hamıle oldugumu ogrenmıstım
dilaraemral EdaaaaN erken gebelikte çıkabilir benim adet günüme 4 gün vardi normal testte silik erken gebelik testinde belirgin çıktı 🙂
dakpinar- EdaaaaN bekle canım benim adetin 3 gün geçince yap ben 3. Gün gecınce yaptım çıktı çok şükür. Az daha dayan Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ♥️
Ogretmenim7 EdaaaaN erken gebelik testi olmasına rağmen adetimden 2 gün önce çıkmıstı onun öncesi negatfti
Banuka EdaaaaN erken gebelik testi de pek işe yaramıyor ben 2 defa test yaptım negatif çıktı en sonunda adetim 2 gün geçti o zaman yapınca pozitif çıktı