Merveevrem18 ben 24 yaşında Ankara pursaklardayım 17+3 haftalık olduk kızım olcak doğumum sezeryan Gülhane eğitim ve araştırma hastanesi (GATA) ne gidiyorum rabbim evimize hayırlı doğumlar nasip etsin ve doğumlarımıza kadar korona da kalmasın inş 🥺 ya sizler ☺️
duygu0693 Merveevrem18 merhaba bende 17+3′üm oğluşum olacak inşallah doktorum aralığın ilk haftası dedi doğuma bana geç geldi biraz sizin muhtemel doğum tarihiniz nedir ☺️
Nlykrs Merveevrem18 AA bende gatayi düşünüyorum Etlik Zübeyde hanım berbat hemşireleri hele hep azarlar gibi memnun kaldınız mı
Merveevrem18 DuyguEK evet çok memnunum doktorları çok ilgili 2 defa gittim daha ama aynı doktora gidemedim hastane çok güzel temiz iki defa gittim ama 2 doktorla değil 4-5 doktorla görüştüm hepsi de çok ilgililerdi tam düzene girdiğimde düzenli girdiğimde memnum kaldığım doktoru paylaşırım buradan ☺️
DuyguEK Merveevrem18 Teşekkür ederim ben de doktor araştırıyorum. Gata’da bana çok yakın. Söylediğiniz iyi oldu. 😊
Merveevrem18 DuyguEK en son gittiğim doktorun ismini söyleyim çok iyiydi eğer hep ona randevu bulabilirsem ona giderim çok ilgiliydi yanında bi kaç doktor daha vardı onlarda çok iyiydi ☺️Doktor ismi ilhan DEMİR di ☺️
Merveevrem18 duygu0693 aaa geç değil mi o ben sezeryan olacağım için tam doğum ne zaman olur bilemiyorum tam tarih verilmedi şuan sezeryanda 1-2 hafta önceden oluyormuş ama normal doğum bile olsa kasım ortası oluyor Aralık çok uzun canım aralığa kalmazsın hadi durdun diyelim kasım ortası 40 hafta doluyor zaten
duygu0693 Merveevrem18 aynen bencede 24 kasımda doluyor haftam ama bilemedim ki erkek çocuğu biraz daha geç doğuyor ondan mı dedi acaba
Merveevrem18 duygu0693 belki de canım bazen normal doğum 40 haftayı geçince oluyor ya ondan öyle demiş olabilir inş normal doğum yaparsın rabbim bi avazda kurtarsın kolay doğumlar nasip etsin inş ☺️
Merveevrem18 Nlykrs aynen aynen bende iki doğumumu orada yaptım ama bunda yok dedim yani keşke diğerlerinde de oraya gitseymişim diyorum ☺️
Merveevrem18 Nlykrs şuan iki defa gittim aynı doktora gidemedim malesef ama son gittiğim doktora randevu bulabilirsem hep ona gitmeyi düşünüyorum doktor ismi İlhan DEMİR di çok iyi çok ilgiliydi ☺️