Zynp3418 Arkadaşlar bebek doğunca kimlik işlemleri hastanelerde yapılıyormuş diye duydum doğru mu ? Sizler nasıl bir yol izlediniz ? Başakşehir Çam Sakurada doğum yapacağım inşallah. Bu hastanede böyle bir uygulama var mı ?
Nundiyebiri Zynp3418 hayır böyle birşey yokdogum kagıdı ile bebegin babası nüfüs müdürlüğüne baş vuruyor evliyse niz babasız kimlik çıkmıyor bu arada diye biliyorum
Masal53 Zynp3418 size doğum belgesi veriyor hastane sonra siz nüfus müdürlüğüne gidip başvuru yapıyosunuz bi süreliğine geçici kimlik belgesi veriyolar kimlik gelinceye kadar
MomHero2 Zynp3418 hastaneden verilen doğum belgesi ile ilçe nüfus müdürlüğüne başvuruyorsunuz geçici kimlik belgesi veriliyor daha sonra kimliği geliyor adresinize
miniginannesi9 Nundiyebiri benim eşim şuan iş dolayısıyla farklı bir ilde, bebek bı iki hafta erken doğarsa belki de ilk hafta yanımda olamicak, o zmn kimlik olmicak mi ya
GamzeBaz Nundiyebiri anneside gidebilir 😊baba sartı yok bursada da hastanede işlem yapılıp kimlik eve geliyor
Purpura26 Zynp3418 Yeni başlatıldı bu uygulama. Her yerde varmı bilmiyorum. Giresundayım bizim hastanede var mesela. Hastanede her işlem yapılıp kimlik eve geliyor
Eylul_naz09 Zynp3418 yenı cıktı herhalde gecen gun saglık ocagından ebe aradı hastanenın verdıgı kagıtla bırlıkte gıdıp kımlıgını cıkartırsınız bebegın dedıler dogum yapınca .eger öyle bı uygulama cıktıydı ıyı olur kolay halledılır ıslemler barı
Sndrsym Zynp3418 benim doğum yaptığım hastanede böyle evet. Eğer bebeğin ismi hazırsa hastaneden size belge doldurtuyolar sonrasında kimlik evinize geliyo bizimki 1 gün içinde gelmişti
miniginannesi9 Zynp3418 ben de cam ve sakura istiyorum, dün ilk kez gittim 35+6 im ,çok beğendim hastaneyi. 37 den sonra randevu alıp mi gidiyosunuz, yoksa randevusuz mu?
Nundiyebiri miniginannesi9 şey gibi düşün hani kimlik yenilediği de eski kimliği alıp sana geçici kagıt veriyorlar ya öyle kagıt veriyorlar
Emirinannesi34 miniginannesi9 hayır tabiki annesisiniz sonuçta çıkartabilirsiniz kimliğini sizde çocuğun
Nundiyebiri GamzeBaz ablam çıkartmak istedi babanın kimliğininde olması gerek imzası şart dediler geçen sene 23 temmuzda
GamzeBaz Nundiyebiri öyle bir şey yok kuzum bi akrabamız esinden ayrıldı kımlık cıkartacaktı kndi soyadını verebilirsn illa babanın soyadına bile gerek yok. Dedi yani anne veya baba cıkarabilir 😊baba diye şartlanmamak gerek