Gunes25 Ogrtmenhnm 39 oldum ama hala gelmiyor kasilma oluyo kramp giriyor adet agrisina benzer agrilar oluyo ama gelmeye niyeti yok bebegin 😂
Mom25 Ogrtmenhnm benim de aynı 39+4 ara ara kasıklarda sertleşme ve adet sızısı gibi sızı oluyor o kadar başka birşey yok bebeğimde hareketli baya 😬
Sinem0754 Ogrtmenhnm evet bayadır oluyor. Özellikle yatıp kalkarken ayrılacak gibi bi ağrı oluyor. Doktorum çatı ağrısı dedi.
Boncukgiller003 Ogrtmenhnm aa bende de oluyor o ben çok yürümekten ve çok sguat hareketi yapmaktan sanıyordum onu 😅 demekki değilmiş 😁
Sinem0754 Gunes25 benim de aynı şeyler var. Az önce doktorum aradı nasılsın diye. Anlattım karnımda sertleşme ve aynı zamanda bel ağrısı var diye. Doğum başlıyor dedi 🥴 pazartesi nst ye bağlayacak. Stres oldum ilk kez.
Berivan_bayar65 Ogrtmenhnm hiç sorma ya 5 günüm kaldı doguma sancım az var gidip geliyor ama Acılma olduğunu nasıl anlayacazki ben bilmiyorum Acılma nasıl oluyor kendimiz mi bakıp anlayacaz yoksa doktora mı gidicez
Gunes25 Sinem0754 suyun sizinti seklindemi geldi yoksa direk hepsi mi geldi nasil geliyor cok merak ediyorim akinti gibimi oluyo beyazimsi