Esradnmz Kızzlaaarrr selamlar 🙋🏼♀️ Ben gebeliğimin 6.haftasına yeni girdim ama göğüslerde herhangi bi değişiklik yok acaba böyle bi şey yaşayan var mıııı
hellobaby0 Esradnmz ilk 20-23 haftaya kadar bişey yoktu ama sonradan kilo aldığımdan galiba büyüdüler biraz biraz sütyenlerin sıktığından anladım. İlk zamanlarda hassasiyet ağrı çoktu üzerine bile yatamıyordum
MineLule Esradnmz ben hamile olduğumu test yapmadan göğüslerden anladım testten sonra ilk işim gidip bir beden büyük südyen almak oldu. İlk gebeliğimde böyle değildi doğumdan sonra değişiklik olmuştu.
Kuyumcu Esradnmz benımde yokdu hafıf hassasıyet vardı 25 den sonra gogus uclarım eenk acısından koyulamaya basladı baskda bısey yok suan hala aynı buyuklukde yanı :)
Babymy Esradnmz 3 ay önce kürtaj oldum o hamileliğimde direk gögüslerim hassaslaşmış büyümüştü , şuan 5+2 hamileyim ne bi hassasiyet ağrı büyüme hiç birşey yok .
Lulemom Ne gibi bi değişiklik 🤔 30. Haftadamdayım bende de bi değişiklik yok, ilk haftalarda sadece hassasiyet vardı sonra oda geçti. Göğüslerm aynı duruyo 🙄
Esradnmz MineLule yani normal midir bilemedim illa ki 6.haftada hassasiyet olması şart mı bakalım pazartesi doktor ne diyecek