Babymoomy Kızlar 18haftalık hamileyim arka dişim kırık ve onun ağrısı dayanılmaz oldu dişçiye sorduk risk alamayız narkoz veremeyeceğimiz için doğuma kadar bekle dedi ama her sabah basım ağrıyarak kalkıyorum ne yapmam gerekiyor geçmesi için
Mmoommlife Babymoomy çok gecmıs olsın aktardan karanfıl yağı alıp kulak cubugu ıle surün dısınızın oldugu yere diş etinize alan en azından doğal olarak kısa surelıgınıde olsa uyusturuyor bende dün basladım kullanmaya ama bıtkısel oldugu ıcın cokta abartmadan surmek lazım
miniginannesi3 Babymoomy listerinin şeffaf kutusu var gelistirilmis koruma ve hassasiyet için olanı var onu alın ve agridikca çalkalayın iyi geliyor uyuşturuyor benimde ilk hamileligimde bi disim burnumdan getirmişti sizin gibi bi sey yapilamadi ama bu sefer gidip çektirdim hamileyken dişler dahada hassaslasiyor😑
Minecnbs Babymoomy ilk 3 aydan sonra doktorlar antibiyotik kullanimi dis cekimi ve diger islermlere izin veriyor bence baska bir doktorlada görüşün Ben kendim hem cektirdim hem ilac kullandim doktor iznimle cok şükür birseyde olmadi o acı o kadar ay çekilmez
Zormama Cok gecmis olsun, sumak suyuyla ve karanfil suyuyla gargara yapin gercekten ise yariyor en azindan aciniz hafifler