Cigdemmom Ya kızlar 2 gündür sağa sola dönemiyorum canım bildiğiniz acıyor of yoruldum artık 37 haftalığım
midekoruyucu Cigdemmom 20. Haftadan beri yatakta dönmek işkence benim için 😔 37deyim artık hiç kıpırdayamıyorum, kalçam çok ağrı yapıyor, dönerken kasıklarım kopacak gibi 😞
bebisim-_00 Cigdemmom haahah ya tam gece rahatsizlanip sabah bunu görünce çok tuhaf oldum çünkü aynısını yaşıyorum geceleri kalçalarım çürümüş gibi acıyor ve afedersin seyimin kemikleri ağrıyor sol kasigima iğne batiyor
Seda-1 Cigdemmom ah sağ sola dönemiyorum kalkıyorum oturup öyle dönüyorum 😂 uyuyamıyorum bacakların sızlıyor 37 den selam
korkmazkubra bebisim-_00 ya bende ayni allahim yarabbim bende bende bir sorun var saniyordum esimde surekli doktora gidelim deyip duruyor benim agrik oldukca
Eski9 Cigdemmom bende öyleyim aglaya ağlaya sağa sola dönüyorum kalcamin yanları o kadar acıyıp batıyor ki 37 yiz bzde neyseki az kaldı salı günü belli olacak dogum
Burcu4135 25+3 üm artık yuvarlana yuvarlana kalkıyorum yataktan. Biran önce gecsin zaman bitsin bu hamilelik 😔
bebisim-_00 korkmazkubra ben 23 haftalığım bide 😔 sizinki hayli Hayli normal yani domates taşımiyoruz bir can var içimizde
korkmazkubra bebisim-_00 valla son 36 gun diyor uygulama bakalim daha kıyafetleri bile yıkayamadım hic haiim yok birsey yapmaya