Bukrem Arkadslar leslie yapıp güzel sonuç alan var mı? Bir haftadır yapıyorum gözle görülür biseyler olmaya başladı ilk başlarda tartıda düşük çıktım ama kilo vermem biraz yavasladi hem spor hem diyet yapanlar fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
DefneRana Bukrem hamile kalmadan diyet ve leslie yapıyordum 6 kilo vermiştim incelmede vardı ama hamile kalınca bıraktım geri alıyorum kiloları
Burcu4135 Bukrem hamilelik öncesi yapardım kilo vermekten ziyade cok güzel sıkılastırıyor. Şimdi halim yok yapamıyorum keske yapabilsem.
Zeyno26 Bukrem ben hem diyetisyene gitmiştim ilk.pandemi zamaninda, hem de haftada 4-5 kez leslie yapiyordum Çok güzel kilo verdim 65ten 57ye düşmüştüm. Şuan da hamileler için egzersiz yapmaya çalışıyorum ama tabi eskisi kadar halim yok 😀😀
DenizSayer Bukrem ben yaptım ama yanında normal sporda yaptım chole ting yaptım yürüdüm diyet yaptım 15 kilo vermiştim düğünümden önce kesinlikle işe yarıyor en azından boş oturmaktansa leslie ile hareket çok güzel yorulmadan 40 dk 1 saat yapıyorsun doğurayım yine aynı sporlarla kilo vermeyi düşünüyorum ☺️
raiko Bukrem Protein diyeti, kırmızı et, tavuk, balık, süt, yoğurt, yumurta gibi protein açısından zengin, yağ açısından düşük besinleri tüketmeye dayalı, hiç karbonhidrat ve şeker içermeyen bir beslenme şekli.
Ravzamuhammed Bukrem tam hatırlamıyorum ama 4 5 ayda galiba çok faydasını gördm ama ben çok hırs yapmştm ne görsem evde deniyordum
Orkide-00 Bukrem bende gecen ağustos ayında hem diyet hem Leslie yaptım günlük en fazka 45 dk . 10 kilo verdim tabi şimdi hamile kaldım zararı olurmu sürekli ayakta Leslie yapmanın bilmiyorum 😌